reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

Asmodis kochanie ja wczoraj bylam u gin.poniewaz tak jak Ty mialam piersi jak balony mimo ze wlasnie @ sie skonczyla.Learz mnie zbadal zrobil usg.Niestety w cizy nie jesetm a takie objawy bardzo czesto sa jak czegos bardzo pragniemy i nasza psychika na to dziala.Kazal mi odpuscic.i nie myslec o dziecku.A wszystko bedzie dobrze.

reklama
Asmodis - może jednak warto pójść do lekarza...
magdalenkokol - szkoda a już myslałam, że podamy sobie "łapki" i bedziesz czerwocową mamusia...ale lipiec też jest dobrym miesiącem na dzidziusia....a jak się czujesz?

Asmodis - może jednak warto pójść do lekarza...
magdalenkokol - szkoda a już myslałam, że podamy sobie "łapki" i bedziesz czerwocową mamusia...ale lipiec też jest dobrym miesiącem na dzidziusia....a jak się czujesz?

Olu czuje sie dobrze oprocz tego ze piersi dalej jak balony ale juz mniej bola.A mamusia to ja i tak zamierzam byc czerwcowa bo jak liczylam to mi wychodzi tak na przelomnmie czerwca i lipca. :laugh: :laugh: :laugh:

Olu czuje sie dobrze oprocz tego ze piersi dalej jak balony ale juz mniej bola.A mamusia to ja i tak zamierzam byc czerwcowa bo jak liczylam to mi wychodzi tak na przelomnmie czerwca i lipca. :laugh: :laugh: :laugh:

Cześc dziewczyny.
Mam nadzieję, że sama sobie tego nie wmówiłam, ale ciągnie mnie na wymioty. Nie wiem nawet kiedy takie rewelacje powinny zacząć się dziać w ciąży, i czy w tak wczesnej ciąży może tak być?
Idę dziś kupić teścik. Obym mogła go użyć jak najpóźniej jeśli oczywiście @ nie przyjdzie.
Nic sobie nie wmawiam i staram się nie przypisywać sobie waszych objawow, co robiłam namiętnie do tej pory :)
Temp. ciągle na pozimie powyżej 37.
Wszystko okaże się w ten weekend. Aż się boję pomyśleć...

Cześc dziewczyny.
Mam nadzieję, że sama sobie tego nie wmówiłam, ale ciągnie mnie na wymioty. Nie wiem nawet kiedy takie rewelacje powinny zacząć się dziać w ciąży, i czy w tak wczesnej ciąży może tak być?
Idę dziś kupić teścik. Obym mogła go użyć jak najpóźniej jeśli oczywiście @ nie przyjdzie.
Nic sobie nie wmawiam i staram się nie przypisywać sobie waszych objawow, co robiłam namiętnie do tej pory :)
Temp. ciągle na pozimie powyżej 37.
Wszystko okaże się w ten weekend. Aż się boję pomyśleć...

reklama
Do góry