reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
Dziewczyny witam, dziś zrobiłam test bo jestem niecierpliwa i temp. się obniżyła do 36,85.
Niestety negatywny.
Czy test wykrywa ciążę w 23 dniu cyklu????

Dziewczyny witam, dziś zrobiłam test bo jestem niecierpliwa i temp. się obniżyła do 36,85.
Niestety negatywny.
Czy test wykrywa ciążę w 23 dniu cyklu????

Anusieńka, sama robie testy zbyt wczesnie... Ale jesdyne co Ci mogę poradzić to poczekaj! Zrób teścik tak 2, 3 dni po terminie spodziewanej @. Ewentualnie jeśli jesteś aż tak niecierpliwa, to zrób teścik z krwi. Ale też nie rób go za wcześnie! Tak ok 3 dni przed terminem@.
Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że test się mylił albo jest jeszcze zbyt mało hormonku we krwi :) Zycze przy następnym tescie II :)

Anusieńka, sama robie testy zbyt wczesnie... Ale jesdyne co Ci mogę poradzić to poczekaj! Zrób teścik tak 2, 3 dni po terminie spodziewanej @. Ewentualnie jeśli jesteś aż tak niecierpliwa, to zrób teścik z krwi. Ale też nie rób go za wcześnie! Tak ok 3 dni przed terminem@.
Trzymam kciuki! Mam nadzieję, że test się mylił albo jest jeszcze zbyt mało hormonku we krwi :) Zycze przy następnym tescie II :)

reklama
Ola.K , niestety jestem już po testownku (test z krwi w poniedziałek). Wynik negatywny :( Ale spodziewałam się tego. Plamienie zaczęło mi się już w 24 dc pomimo przyjmowania duphastonu, a w 26 dc @ mnie zalała :( Nie rozumiem tylko czemu przyszła @ podczas przyjmowania duphastonu. Nie powinno tak być z tego co wiem. Gin mowiła że przyjdzie 3, 4 dni po odstawieniu leku...
A co u Ciebie? Dobrze się czujesz? Maleństwo daje znaki obecności?

Do góry