reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

reklama
bociek chowa się bo zimno się zrobiło... ale jak nas usłyszy do napewno weźmie się do roboty...:)

a to aby nam przyniosły szczęście....

bociany.jpg

big_bociany1.jpg

SAME ZOBACZCIE ONE WŁAŚNIE ODPOCZYWAJĄ... ALE ZARAZ WEZMĄ SIĘ DO ROBOTY....

bocki.jpg

I JUŻ ODPOCZEŁY I SIĘ WZIEŁY DO PRACY... OTO DOWÓD NA TO....

455.jpg

bociek chowa się bo zimno się zrobiło... ale jak nas usłyszy do napewno weźmie się do roboty...:)

a to aby nam przyniosły szczęście....

bociany.jpg

big_bociany1.jpg

SAME ZOBACZCIE ONE WŁAŚNIE ODPOCZYWAJĄ... ALE ZARAZ WEZMĄ SIĘ DO ROBOTY....

bocki.jpg

I JUŻ ODPOCZEŁY I SIĘ WZIEŁY DO PRACY... OTO DOWÓD NA TO....

455.jpg

Dreamsik ja też ale troszke mniejszy ale powoli zaczynam dochodzić do siebie czyli zazwyczaj mam uśmieszek przyklejony do buziaka bo jestem pogodnego usposobienia ,ale mam niestety nieraz małe dołeczki ,choć całe szczęście ,że szybko mijają  :)

Dreamsik ja też ale troszke mniejszy ale powoli zaczynam dochodzić do siebie czyli zazwyczaj mam uśmieszek przyklejony do buziaka bo jestem pogodnego usposobienia ,ale mam niestety nieraz małe dołeczki ,choć całe szczęście ,że szybko mijają  :)

Siedzę i wpatruję się w te bociany... może przyniosą szczęście?
A dziś byliśmy z moim lubym w Katowicach w IKEI i facet może rok starszy od mojego Michałka niósł w nosidełku maleństwo. Tak się zapatrzyłam, że niechcący wlzałam na jakąś babeczkę. A do mojego tylko mówiłam:" weź no się zapatrz to może wtedy wyjdzie!".

reklama
Siedzę i wpatruję się w te bociany... może przyniosą szczęście?
A dziś byliśmy z moim lubym w Katowicach w IKEI i facet może rok starszy od mojego Michałka niósł w nosidełku maleństwo. Tak się zapatrzyłam, że niechcący wlzałam na jakąś babeczkę. A do mojego tylko mówiłam:" weź no się zapatrz to może wtedy wyjdzie!".

Do góry