reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze testowania...

W tym sęk LANA że nigdy wcześniej tak nie było. Tzn. troszkę czułam jajniki w czasie owu. ale nigdy mnie tak nie bolało żebym się ruszyć nie umiała. Nie wiem może trzeba się z tym udać do gina?

reklama
W tym sęk LANA że nigdy wcześniej tak nie było. Tzn. troszkę czułam jajniki w czasie owu. ale nigdy mnie tak nie bolało żebym się ruszyć nie umiała. Nie wiem może trzeba się z tym udać do gina?

Dreams ja bardzo często tak mam tzn. wiem kiedy pęcherzyk nie pęka i nie uwalnia się z niego jajeczko - boli mnie jajnik przez kilka dni, ból czasem promienieje po całym podbrzuszu tak więc dziewczyny mają rację idź do gina jeżeli to cysta to da Ci jeszcze leki na drugą fazę cyklu żeby się jej pozbyć. Byłaś w pierwszej fazie na jakiś lekach? Jeżli brałaś np. CLO to jest to normalne tzn. przez stymulację zdarza się, że wytwarza się więcej niż jeden pęcherzyk i stąd te boleści. W każdym razie nie zaszkodzi się zbadać.

Dreams ja bardzo często tak mam tzn. wiem kiedy pęcherzyk nie pęka i nie uwalnia się z niego jajeczko - boli mnie jajnik przez kilka dni, ból czasem promienieje po całym podbrzuszu tak więc dziewczyny mają rację idź do gina jeżeli to cysta to da Ci jeszcze leki na drugą fazę cyklu żeby się jej pozbyć. Byłaś w pierwszej fazie na jakiś lekach? Jeżli brałaś np. CLO to jest to normalne tzn. przez stymulację zdarza się, że wytwarza się więcej niż jeden pęcherzyk i stąd te boleści. W każdym razie nie zaszkodzi się zbadać.

No wlasnie to jest czas owulacji więc może dlatego.
Pojde do gina dopiero w nastepnym cyklu jesli bedzie :)
LILITH jak sie czujesz skarbie?
Moniolku nie brałam nic. Byłam u gina na badaniu jakies 10 dni temu. Miałam USG dopochwowe i wszystko bylo w porzadku.
Moze to nowy objaw owulacji. My jestesmy takie nieprzewidywalne ze wszystko sie moze zdarzyc.

No wlasnie to jest czas owulacji więc może dlatego.
Pojde do gina dopiero w nastepnym cyklu jesli bedzie :)
LILITH jak sie czujesz skarbie?
Moniolku nie brałam nic. Byłam u gina na badaniu jakies 10 dni temu. Miałam USG dopochwowe i wszystko bylo w porzadku.
Moze to nowy objaw owulacji. My jestesmy takie nieprzewidywalne ze wszystko sie moze zdarzyc.

reklama
Do góry