reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
DZieki dziewczyny loki sa naturalne z takimi sie urodzilam i teraz sie zastanawiamy czy nasza corcia odziedziczy wlosy po mnie smiejemy sie oby nie po tatusiu bo tataus ma 24 latka i zakola :p Z jednej strony chcialabym zeby nasza corcia mial krecone wlosy a z drugiej nie bo jak sie juz takie ma to sie chce proste :p POzdrowionka

DZioobek dobrze zrobilas slicznosci ten Twoj Aleks :)

reklama
do ututej buni kobieto co Ty za glupoty wygadujesz!!!!slicznosci wygladasz,tak slodziutko,fajny masz brzucholek i te loczki aniolkowe ;D ;D ;D
jak maz dzisiaj w koncu program sciagnie to na pewno wstawie swoje zdjecie z bejbikiem,a jak nie dzis to jutro

Bunia wyglądasz ślicznie! Bez dwóch zdań!
Dzioobek "zawartość brzuszka" czyli nasz maleńki Aleks jest boski!!! Buziaczki dla niego!

Kacha178, Bunia brzuszki super i wreszcie nikt juz nie moze sie zastanawiac nad naszym stanem bo jest to juz nadzwyczaj widoczne,co cieszy mnie bardzo.
Pozdrawiam,a Aleks tez slicznie wyglada.

28tydzie323i4dniforum6ez.jpg

28 tyg i 4 dni:) z przodu wyglada ładniej niż z boku:)

w zwiazku z tym,ze mam termin na koniec stycznia lub poczatek lutego to wkleje tu tez pare swoich fotek,bo juz nie wiem gdzie naleze,a wiec to ja na spacerku

a to z boczku

a to z bockiem

reklama
Do góry