reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Hej:)

A to fotki mojego brzuszka w 24 tygodniu :) :) :) Teraz już chyba nie da się ukryć mojego stanu ;)

mój nagi brzuszek z profilu ;D
brzuch15sx.jpg

nagości ciąg dalszy ;) brzuszek przodem ::)
brzuch27gu.jpg

mieszkanko lokatora w ubranku przodem :)
kasia9sl.jpg

i ostatnia fotka- jak wyżej z profilu ;)
kasia19ab.jpg

KASIA 178ladny maszdomek dla dzidziusiaja mam bardzo podobne M1-CHODZI O WIELKOSC I ZYLKI TAK SAMO WYCHODZA,DZIS WIECZOREM UMIESZCZE FOTKE,W KONCU KUPILAM APARAT,HURRA ;D ;D

Kasia178 super brzuszek i mamusia jakas taka odmieniona :)
Chyba byla zmiana koloru wlosow o ile dobrze pamietam z ostatniego zdjecia :)

reklama
Hej :)

dzięki dziewczynki ::)

dzioobek, koloru włosów nie zmieniałam, tylko trochę urosły. Jestem naturalną blondynką tylko zawsze ciemniejsze pasemka robiłam a teraz mam pasemkowe odrosty :( ale nie chcę znów robić pasemek dopóki nie urodzę, szkoda mi maluszka. Włosy mi strasznie szybko rosną w ciąży ale jakieś niepodatne na układanie się zrobiły :(

Kacha107, gratuluję zakupu aparatu, czekamy na Twoje fotki, papa

Do góry