reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
hej :)

U mnie też jest krecha od pępka w dół, jeszcze taka jasnobrązowa, ale jest. pępek mi zanika ??? Wam też czy nie? U mnie zamiast 'pępkowej dziurki" jest maleńki półksiężyc. Hm, dziwmne rzeczy z ciałem w tej ciąży się dzieją ;)

hehe, Izabelka, mnie w ogole fascynuje to wszystko co się dzieje z naszymi ciałami w czasie ciąży. każdy organizm inaczej się zachowuje, nie? Wystarczy poogladać brzuszki, każdy inny, a każdy wyjątkowy ;D

Niedlugo postaram sie i moje zdjecie dolaczyc,a raczej mojego brzusia,Kacha widac,ze malenstwo rosnie bo i brzusio juz niezle widoczny i sliczny.
Nie wiem jak Wy ale ja naprawde lubie taki wyglad i czesto ogladam sobie brzusio.Narazie rosnie tylko brzuch,patrzac z tylu to nie widac.

Hej!
A u mnie dziewczyny nie ma jeszcze "paseczka" i pępek wyglada normalnie, ale jak wczoraj byłam z męzem na spacerze w parku mijała nas babcia z wnuczkeim (tak na oko 4 latka) i nagle mówi do chłopca: popatrz Macius - ta pani to ma w brzuszku dzidziusia małego! Ja oczy w słup - nie sadziłam ze to juz tak widac :D ale ciesze sie, fajne uczucie! Jak mąż zrobi mi zdjecie od razu przeslę!!

Kacha - sliczny brzuszek!!Jak wszystkie nasze brzuszki!!

ja kreski jeszcze nie posiadam, za to zamiast niej mam w tej linii za duzo włosków, a pępek dziwnie płytki i rozlany na jakąs taką duża powierzchnię

reklama
Do góry