reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
hej :)

U mnie też jest krecha od pępka w dół, jeszcze taka jasnobrązowa, ale jest. pępek mi zanika ??? Wam też czy nie? U mnie zamiast 'pępkowej dziurki" jest maleńki półksiężyc. Hm, dziwmne rzeczy z ciałem w tej ciąży się dzieją ;)

hehe, Izabelka, mnie w ogole fascynuje to wszystko co się dzieje z naszymi ciałami w czasie ciąży. każdy organizm inaczej się zachowuje, nie? Wystarczy poogladać brzuszki, każdy inny, a każdy wyjątkowy ;D

Niedlugo postaram sie i moje zdjecie dolaczyc,a raczej mojego brzusia,Kacha widac,ze malenstwo rosnie bo i brzusio juz niezle widoczny i sliczny.
Nie wiem jak Wy ale ja naprawde lubie taki wyglad i czesto ogladam sobie brzusio.Narazie rosnie tylko brzuch,patrzac z tylu to nie widac.

Hej!
A u mnie dziewczyny nie ma jeszcze "paseczka" i pępek wyglada normalnie, ale jak wczoraj byłam z męzem na spacerze w parku mijała nas babcia z wnuczkeim (tak na oko 4 latka) i nagle mówi do chłopca: popatrz Macius - ta pani to ma w brzuszku dzidziusia małego! Ja oczy w słup - nie sadziłam ze to juz tak widac :D ale ciesze sie, fajne uczucie! Jak mąż zrobi mi zdjecie od razu przeslę!!

Kacha - sliczny brzuszek!!Jak wszystkie nasze brzuszki!!

ja kreski jeszcze nie posiadam, za to zamiast niej mam w tej linii za duzo włosków, a pępek dziwnie płytki i rozlany na jakąs taką duża powierzchnię

reklama
Do góry