reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze spotkania

Marta zobaczymy bliżej spotkania bo planuję pojechać do rodziców na kilka dni i chciałam aby ta wizyta zbiegła się terminem spotkania.

Jak na razie to ciągle nie wiem czy mnie dopisało bo za każdym razem wyświetla mi się napis " ojej nie można wyświetlić strony":crazy::crazy::angry::angry::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Fogia, spróbuję Ciebie zapisać poczekaj na maila na swojej skrzynce.
Udało się - potwierdź rejestrację. Wpisałam że będziesz z Fifim.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jest ogromna prośba od współorganizatorów - namawiajcie koleżanki i proponujcie chętnym późniejszy termin spotkania. Na godz. 11 jest już 20 osób a na 14:30 tylko kilka. Chodzi również o organizację spotkań w Lbn i w innych miastach w przyszłości

wici rozesłane :)

ale myślę że tu też chodzi o to że może w tych późniejszych godzinach starsze dzieci śpią

Martuś od kilku dni próbuje sie z Pauliną na spotkanie zapisać na tą 14 i ten sam komunikat nam wyskakuje jak Fogi:eek:

Dziewczyny, te które się nie mogą zapisać niech piszą do mnie lub anislu na PW

i dawajcie znać z jakich przeglądarek korzystacie. Może tu jest pies pogrzebany???

reklama
Do góry