reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze spotkania

Sienio super, to może za tydzien my tez z wami pojdzimey....idziecie w sobote??tam trzeba dzwonic i miejsce rezerwowac udziel mi instrukcji:-p:-p:-p:-p:-p
tam mam zamiar iisc za tydzien :) Madzienko napewni Tobie i Juli sie spodoba :):) trzeba rezerwowac, bo miejsc jest malo a chetnych sporo. Ja zadzwolilam pod nr tel ze stronki w zakladce kontakt. Na która bys chciala 11 czy 12? mi bardziej 12 odpowiada, bo pospac mozna dluzej :p:p

a w ciąży można ?????
hmm mysle, ze tak, ale jutro jeszcze zapytam :)

reklama
tam mam zamiar iisc za tydzien :) Madzienko napewni Tobie i Juli sie spodoba :):) trzeba rezerwowac, bo miejsc jest malo a chetnych sporo. Ja zadzwolilam pod nr tel ze stronki w zakladce kontakt. Na która bys chciala 11 czy 12? mi bardziej 12 odpowiada, bo pospac mozna dluzej :p:p

hmm mysle, ze tak, ale jutro jeszcze zapytam :)

Sienio jutro zadzwonie i zapytam czy sa miejsca na 12...mi tez bardziej pasuje 12:tak::tak:
Karlita dołaczysz do nas??kto jeszcze???Madziarka tez chętna:tak::tak:

madzienka na za tydzien napewno beda :):) w sumie to jak chcesz to moge Was jutro zapisac na sobote na 12

oki ja zmykam jak cos to pis smska do 13 z liczba chetnych :)

Ostatnia edycja:
jeśli ciężarówki mogą a nie ma tego na liście przeciwwskazań, to ja też z chęcią się z Wami wybiorę :-) będzie tam gdzie zostawić wózek ??? później możemy iść na starówkę :-) jak będzie ładna pogoda :-)

Madzieńka smska o tej porze ?? ja napiszę rano ;-)

karlita to juz nie pisz ;-) miejsca nie ma jakos super duzo, ale Twój zwinny Delti Cat napewno sobie poradzi:tak::tak:

Ostatnia edycja:
jeśli ciężarówki mogą a nie ma tego na liście przeciwwskazań, to ja też z chęcią się z Wami wybiorę :-) będzie tam gdzie zostawić wózek ??? później możemy iść na starówkę :-) jak będzie ładna pogoda :-)

Madzieńka smska o tej porze ?? ja napiszę rano ;-)

super....
napisałam i Kasia mi jeszcze odpisała:-D:-D:-D

czekamy na wieści Kasienko

Zarezerwowalam nam jaskinie na sobote na 12 :) Pani powiedziala, ze juz nikogo z zewnatrz nie przyjmie, wiec cala jaskinia dla nas :):):) a co do ciazy i wizyty to podobno nawet zaleca sie :) Mam jeszcze potwierdzic rezerwacje w czwartek, wiec jasli ktos zrezygnuje to dajcie mi znac koiecznie

Zarezerwowalam nam jaskinie na sobote na 12 :) Pani powiedziala, ze juz nikogo z zewnatrz nie przyjmie, wiec cala jaskinia dla nas :):):) a co do ciazy i wizyty to podobno nawet zaleca sie :) Mam jeszcze potwierdzic rezerwacje w czwartek, wiec jasli ktos zrezygnuje to dajcie mi znac koiecznie

super!!!!dzięki Kasia
może jeszcze ktoś do nas dołączy...???

reklama
Do góry