reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze spotkania

Nie no.. tak ogólnie powiedziałam :eek::szok: Oni naprawdę mają sprawę o spadek a w soboty umawiają się ze swoim prawnikiem bo nie mają czasu na tygodniu

reklama
Wklejam z PW:
nadulec
z Ayką(7 m-cy) i Kainkas z Hanią (rok i 3 m-ce).

i czy mogę prosić Cię Marto o liste podsumowująca?
Prześlę ją Pani psycholog z Bugi i na bazie wieku dzieci zdecydujemy czy bedzie warsztat czy wykład i o jakiej tematyce. A moze coś Was interesuje bym mogła Pani Psycholog zasugerować?

Ja tez jestem za pierwszą pomocą jak nie tym to innym razem:tak:
Moze tez cos o rozwoju intelektualnym dziecka przez zabawę? Nauka i zabawa w jednym:tak:

Lista Lubelskich mamusiek an spotkanie 24-go kwietnia:-):
-sunday z Maksem
-Madzieńka z Julą
-Marta1981 z Olkiem i Julkiem
-mandziula z Mikołajem
-fogia z Filipkiem
-sienio z Julą
-marz21 z Mateuszkiem
-anaconda27 z Mają
-anet15 z Gosią
-maltanka z Hubercikiem
-fornetka3 z duuuużym brzuszkiem
-aluśka z Amandzią i małym brzuszkiem
- nadulec z ayką
- kainkas z Hanią
Większość dzieci w przedziale wiekowym 1-3 lata, Olek, Gosia i Majeczka starsi.
Jeśli chodzi o ratownika medycznego to moja znajoma jest dyrektorką studium medycznego i mogłabym popytać i zorganizować kogoś do zajęć.

reklama
Do góry