reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze spotkania

reklama
dziewczynki dam wam znac jutro lub w srode.... zalezy czy moja siostra wczesniej dotrze zeby sie mala zajac...bo z tym moim szkrabem ciezko by bylo:)jeszcze by nas zakrzyczala jakby jej sie cos nie spodobalo:)

dziewczynki dam wam znac jutro lub w srode.... zalezy czy moja siostra wczesniej dotrze zeby sie mala zajac...bo z tym moim szkrabem ciezko by bylo:)jeszcze by nas zakrzyczala jakby jej sie cos nie spodobalo:)

mataka pisz bezpośrednio do Marty...do środy musi podac liczbę osob ostateczną:tak:

A ja bardzo proszę do środy o kompletną listę dziewczyn włacznie z ilościa dzieci i wieku dzieciaczków.
Marta czy możesz się tym zająć?
Już podaję:

• fornetka3 - w ciąży(ma być synek)
  • kainkas - córcia, 1 roczek
  • karlita - córcia,9 m-cy
  • mamajoanna - w ciąży - ma być córcia
  • marz21 - synek 1,5 roku
  • sienio - córcia 2 lata 2 m-ce
  • Madzienka - córcia - 1 rok i 4 m-ce
  • anaconda27 - córcia - 4 lata 2 m-ce
  • Marta1981 - 2 synów: 3 lata i 6 lat
  • maltanka - synek - 1 roczek i 2 m-ce
  • mataka24 - córcia 3 m-ce
Podsumowując: mamusiek 11( w tym 2 ciężarówki), dzieci 10:-).
Jakby ktoś jeszcze chętny to pisać na PW do mnie:tak:.

reklama
Do góry