reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

reklama
Mi dzis mąż z ukrycia zrobił zdjęcie nad jeziorem nawet nie wiedziałam kiedy zgrał na kompa i ustawił jako tapetę myslałam ,że oczy mu wydłubię.Oto ja 100 kg orka

]

chyba musisz być bardzo wysoka, bo ja wyglądam podobnie, a ważę 84kg...
Jak ja wyglądam tak jak Ty to super komplement walnęłaś mi tego dnia ,.jak mam po prostu strasznie cięzki kości ,kiedyś trenowałam sitkówkę i w związku z tym przechodziłam wiele badań lekarskich i to właśnie mi powiedzieli ,że waga mam się nie przejmować,bo nawet jak byłam chuda (tylko skóra i kości to najmniej wazyłam 65 kg) ,ale wyglądałam jak szkieletor;-)

Mi dzis mąż z ukrycia zrobił zdjęcie nad jeziorem nawet nie wiedziałam kiedy zgrał na kompa i ustawił jako tapetę myslałam ,że oczy mu wydłubię.Oto ja 100 kg orka

]

chyba musisz być bardzo wysoka, bo ja wyglądam podobnie, a ważę 84kg...

Gosia ja pomyłałam to samo o sobie - mam 81 kg a po Chogacie - nadal tiwerdze - że tych 100 nie widać...bardzo ładna mamuśka w seksi sukience :)

a ja tam wzbudałam sensacje na basenie bo pomykałąm w stroju i to jeszcze z trzylatkiem pod pachą ;)
jutro w planach powtórka ale z mezem to przynajmniej sobei popływam

dokladnie baska- nie ma co sie przejmowac, niech sobie maja sensacje:tak:
bardzo wam zazdroszcze ze chodzicie na basen, ja sie w lutym wypisalam bo wogole nei chodzilam, wymioty mnie meczyly non-stop...
rowerku tez mi brakuje..
ale wez z takim brzuchem jakies sporty uprawiaj jak ja ledwo chodze...;-)

Chogata- ladne ciazowe wakacyjne zdjecie:tak:

reklama
Do góry