reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

reklama
Neverland- bardzo udana brzuszkowa sesja:tak:
A ty Aneczka- to juz chyba ostatnie zdjecie z brzuszkiem zaprezentowalas,
opadl wyraznie wiec rzeczywiscie to chyba kwestia dni u Ciebie...
nastepne zdjecie z Juleczka juz, co?;-)

Aniu ładny i zgrabny brzuszek. Ja mam 34 tc i brzuszek nadal wysoko...
Z synem dopiero w dniu porodu mi opadł i to na kilka godzin przed urodzeniem jego .Jak byłam w piątek u gina to mi mówił ,że jeszcze troszke czasu mi to zajmnie (urodzenie) i żebym przygotowałam się na poród po terminie ,więc sie przyszykowałam a tu w sobotę wody mi odeszły wieczorem a po południu dziwnie lżej mi się zaczęło oddychać:-).Teraz to już też bede wiedzieć jakie są symptomy zbliżającego sie porodu.Wcześniej czytałam na ten temat dużo ,ale chyba nie potrafiłam się wsłuchac w swój organizm:-)

A ja już od 31tc. mam nisko brzuszek, ale to chyba różnie z tym bywa:)
Robię sobie z niego półkę na herbatę i wszyscy się śmieją...
mąż mi sesji nie zrobił wczoraj, bo wolał popływać,
ale go w niedzielę pocisnę:)

Z synem dopiero w dniu porodu mi opadł i to na kilka godzin przed urodzeniem jego .Jak byłam w piątek u gina to mi mówił ,że jeszcze troszke czasu mi to zajmnie (urodzenie) i żebym przygotowałam się na poród po terminie ,więc sie przyszykowałam a tu w sobotę wody mi odeszły wieczorem a po południu dziwnie lżej mi się zaczęło oddychać:-).Teraz to już też bede wiedzieć jakie są symptomy zbliżającego sie porodu.Wcześniej czytałam na ten temat dużo ,ale chyba nie potrafiłam się wsłuchac w swój organizm:-)

Przy pierwszej ciązy na pewno trudniej rozpoznać zaczynający się poród, choć myślę, że to bardzo indywidualna sprawa.

reklama
Mi dzis mąż z ukrycia zrobił zdjęcie nad jeziorem nawet nie wiedziałam kiedy zgrał na kompa i ustawił jako tapetę myslałam ,że oczy mu wydłubię.Oto ja 100 kg orka

A tu troszkę za ciemne ,musze troszke obrobić

Do góry