reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Śliczne brzuszki a mój cały czas mi się wydaje ,że jest nisko .Może tak już uroda:-)
Mewa29
mama Adama
Neverland- bardzo udana brzuszkowa sesja
A ty Aneczka- to juz chyba ostatnie zdjecie z brzuszkiem zaprezentowalas,
opadl wyraznie wiec rzeczywiscie to chyba kwestia dni u Ciebie...
nastepne zdjecie z Juleczka juz, co?;-)
A ty Aneczka- to juz chyba ostatnie zdjecie z brzuszkiem zaprezentowalas,
opadl wyraznie wiec rzeczywiscie to chyba kwestia dni u Ciebie...
nastepne zdjecie z Juleczka juz, co?;-)
MALINKA2109
Fanka BB :)
Aniu ślicznie wyglądasz!!!
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Z synem dopiero w dniu porodu mi opadł i to na kilka godzin przed urodzeniem jego .Jak byłam w piątek u gina to mi mówił ,że jeszcze troszke czasu mi to zajmnie (urodzenie) i żebym przygotowałam się na poród po terminie ,więc sie przyszykowałam a tu w sobotę wody mi odeszły wieczorem a po południu dziwnie lżej mi się zaczęło oddychać:-).Teraz to już też bede wiedzieć jakie są symptomy zbliżającego sie porodu.Wcześniej czytałam na ten temat dużo ,ale chyba nie potrafiłam się wsłuchac w swój organizm:-)Aniu ładny i zgrabny brzuszek. Ja mam 34 tc i brzuszek nadal wysoko...
Z synem dopiero w dniu porodu mi opadł i to na kilka godzin przed urodzeniem jego .Jak byłam w piątek u gina to mi mówił ,że jeszcze troszke czasu mi to zajmnie (urodzenie) i żebym przygotowałam się na poród po terminie ,więc sie przyszykowałam a tu w sobotę wody mi odeszły wieczorem a po południu dziwnie lżej mi się zaczęło oddychać:-).Teraz to już też bede wiedzieć jakie są symptomy zbliżającego sie porodu.Wcześniej czytałam na ten temat dużo ,ale chyba nie potrafiłam się wsłuchac w swój organizm:-)
Przy pierwszej ciązy na pewno trudniej rozpoznać zaczynający się poród, choć myślę, że to bardzo indywidualna sprawa.
reklama
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Podziel się: