reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

Nie martw sie Chogata na mnie tez wszyscy robia maslane oczy jak mowie ze rodze dopiero w sierpniu. Do tego niektorzy sie upieraja ze pewnie blizniaki mam a nawet trojaczki sie pojawily w nowej wersji:szok:

reklama
Chogata, w ogóle sie nie przejmuj. Te wszystkie pindy,ktore nam tak mówią są po prostu zazdrosne i maja pelne majtki strachu, bo same nie sa w stanie przewidzieć,jka bedą wygladaly w ciaży. To normalne,ze w ciazy jestesmy bardziej zaokrąglone,ale to wlasnie jest piękne:). Ciąza to taka mega kwintesencja KOBIECOŚCI. Nie daj sobie wmówic ,że jest inaczej!!

Dziewczyny - ja też tak mam, że wszyscy myslą, że ja juz rodzę... Nawet jakas panna w szkole rodzenia zrobiła mine, że jak to ja dopiero 32 tydz? To połozna jej odpowiedziała, że przeciez to drugie dziecko... wczoraj mojego M ciotka, też wypaliła czy tam napewno tylko jedno dziecko siedzi :-:)-( i juz nie pamiętam, kto ale na NK pod moim zdjęciem tez mi dziewczyna napisała, że "brzuszek dużo większy od jej, ale ładny" (wtedy to się nawet do męża poryczałam - bo to był czas jak czekałam na USG i sie martwiłam czy wszystko ok). Teraz sobie powtarzam to co mi powiedziała lek od USG - że wszystkich z miłymi komentarzami mam posyłać do diabła!

oj dziewczyny nie martwcie sie tymi wrednusami :-) zazdroszcza nam że bedziemy miały super dzidziusie i tyle :-) do mnie juz od dawna zaczeli mowic per "grubasku" ale generalnie to mam to gdzies... niech sobie pogadaja :-) zawsze zreszta takiej łobuziarze mozna odpowiedziec "a ty to w ciazy nie jestes? bo tez jakos sie tak zaokraglilas" ;-) i jedna z głowy
na pocieche popatrzcie jaki moj balonik wyrosł przez ostatnie 4 tygodnie :tak:
to 31 i 27 tydzień :tak:

Załączniki

• SNC00497.jpg
    SNC00497.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 42
  • SNC00398.jpg
    SNC00398.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 47
oj dziewczyny nie martwcie sie tymi wrednusami :-) zazdroszcza nam że bedziemy miały super dzidziusie i tyle :-) do mnie juz od dawna zaczeli mowic per "grubasku" ale generalnie to mam to gdzies... niech sobie pogadaja :-) zawsze zreszta takiej łobuziarze mozna odpowiedziec "a ty to w ciazy nie jestes? bo tez jakos sie tak zaokraglilas" ;-) i jedna z głowy
Śliczny brzusio. Dzidzia ładnie rosnie to się brzuszek powiększa.

No, no... Różnice widać.

Ja też spotykam się ze złośliwościami, ale lubie jak w pracy mówią do mnie mamuśka, ciężarówka lub grubasek. Wiem, ze to pieszczotliwie, bo wszystkie dziewczyny (u mnie w pracy, a jest ich ponad 20'cia) uważają dziewczyny w ciąży mega sexy. Więc mamuśki... Głowy do góry, dumne minki i obserwujcie, jak zazdrośnicą żal dupsko ścika, że jesteśmy mega sexy :-)

attachment.php
:-D A to moj Brzuszek 21 tydzien prawie 22:):):rofl:;-)

Ewelinko nie widze twojej piłeczki. Chyba coś ze zdjęciem nie tak...

Ostatnia edycja:
Ja tez cos nie wiedze tego zdjęcia.Dobrze ,że nie tylko ja cierpięz powodu takich przykrości ,w kupie raźniej.Dziś idę z młodym na urodziny do jego kolegi ,więc pewnie też się nasłucham .Muszę coś wymyśleć ,żeby dały mi spokój co poniektóre:baffled:

reklama
Mi w poniedziałek w szpitalu lekarz:
- Widzę, że już 9 miesiąc
a ja - nie to 8,
a on końcówka 8 mc, na to ja na to Nie, można powiedzieć że początek :), a on no to gratuluje dużego dzieciaczka :)))
.

Do góry