reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

Ja też jestem na styku E i F, a tu dopiero siara po solidnym uciskaniu, o berety łatwiej byłoby zimą, a teraz?

reklama
ja należę do osób z "normalnym" biustem, ale od kiedy mi przybyło podczas ciąży nie mogę się doczekać powrotu do stanu przed; teraz współczuję tym z większym biustem, bo dopiero widzę, że po 1. waży swoje, po 2. cały czas go się czuje, po 3. w ciepłe dni pod biustem się poci! a potrafiłam czasem spojrzeć zazdrosnym okiem na dziewczyny z obfitszymi biustami, teraz się wyleczyłam;-) no a faceci.. zadowoleni, pewnie! oni tego nie dźwigają;

:-):-) ja się śmieję, że teraz częsciej myję się pod i między piersiami, niż ręce.
nie mowię nić o jedzeniu, bo mogłabym kury na balkonie trzymać i okruszki dla nich zbierać;-)

Super dziewczyny wyglądacie.Mi mój brzuch się nie podoba ,bo tłuszcz a brzucha mam właśnie pod nim ,przez co wydaje się jakbym jajko połknęła,a jak idę to w oknie wystawowym widzę jakbym go prawie o kolana obijała ble;-)

Głupotki opowiadasz... Ja widze na zdjęciu piękną piłeczkę, zadnego jajka itp.

ja do swojego brzuszka nie mam zastrzezen bo taka fajna pileczka z przodu mi wyrosla ale niestety dupsko i uda tez urosly :-(

Ja też mam pupcie nieco większą, ale mój brzuszek podoba mi się. Cyknę fotkę to wstawię...

reklama
Dziś mnie wkurzyła znajoma ,bo mówi mi ,że mnie wczoraj z mężem swoim obserwowała i mąz powiedział ,ze ja chyba lada moment to chyba urodzę.Więc jej odpowiedziałam ,że mąż chyba baby w ciązy dobrze nie widział (ale miała mine).Już mi się za przeproszeniem rzygac chce jak słysze takie wypowiedzi.Przecież ja nigdy filigranowa nie byłam tylko fest baba,a ci co mnie długo znają twierdzą ,że wszystko w brzuch mi poszło ,bo nogi i d..sko zostało takie samo .Zresztą we wszystkie spodnie nawet jeansy się mniesze sprzed ciązy tylko w pasie się nie zapinam.a i na buzi się zaokragliłam;-)

Do góry