reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

reklama
a oto i moj brzuchalek w 29 tygodniu :-) w koncu rośnie.... :-)

Załączniki

• 29 tydzien 3.jpg
    29 tydzien 3.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 45
nie no Deli, tak wlasnie pomyslalam, ze ten "rozstep" to raczej malusienki rozstepik hihi :-D i napewno wielkiej szkody na cialku nie uczyni :-)
wiadomo, ze musimy sie liczyc z takimi atrakcjami skoro chcemy, zeby brzusie zdrowo rosly:tak:
;-)

No dokładnie :-) brzuszki najważniejsze, a rozstępu prawie w ogóle nie widać. Po za tym pod majteczki tylko mój zagląda więc nie ma się czym przejmować :laugh2:.

Mitemil co do smarowania dalej smaruje, bo skórkę trzeba natłuszczać :tak:.

Dziewczyny śliczne brzuszki.

Ale nasze brzuszki rosną - a jeszcze nie tak dawno umieszczałyśmy tutaj zdjęcia, na których tylko osoby wtajemniczone mogły dopatrzyć się ciąży :)

No dokładnie :-) brzuszki najważniejsze, a rozstępu prawie w ogóle nie widać. Po za tym pod majteczki tylko mój zagląda więc nie ma się czym przejmować :laugh2:.

Mitemil co do smarowania dalej smaruje, bo skórkę trzeba natłuszczać :tak:.

Dziewczyny śliczne brzuszki.

Ja również codziennie aplikuje sobie coś na ciałko. A że lubie zmiany stosuje pare specyfików, w zależności od humoru :-)
Mimo to wciąż mam wrażenie, że jestem sucha jak wiór :szok:

dziewczyny śliczniutkie brzuszki i jakie zgrabniutkie:))

a to mój dzisiejszy brzuchol:))

Załączniki

• S6302490.JPG
    S6302490.JPG
    44,7 KB · Wyświetleń: 38
  • S6302493.JPG
    S6302493.JPG
    49,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry