reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sliczne brzuszki :)

reklama
Śliczne brzuszki dziewczyny
Co do rozstępów to ja nie mam pojęcia jak jest. Smarowałam dziennie, moja mama nie ma raczej w rodzinie nikt nie ma, a mi się pojawił taki jeden mały z tyłu :(.

Spokojnie to tylko jeden już się jakoś z nim pogodziłam, jak na razie jest tylko taka mała czerwona kreseczka więc mam nadzieje, że zniknie. Po za tym jest w takim miejscu, ze tylko mój może widzieć to w sypialni, a tak to na plażę mogę iść bez obaw :).
Widocznie taki mój urok :).

ładny brzusio, malutki i zgrabniutki.:-)
szczupła jestes i gdyby nie te majteczki to bym powiedziała ze to moje kolano hihihih:-D

Kochana tak orginalnego komplementu dawno nie słyszałam :-D Dziękuje Ci bardzo :tak:

No mleczarnie mam niezła:-D.Pewnie pół odziału w razie czego dokarmie po urodzeniu:sorry:.

Mąż pewnie też zachwycony ;-)

Śliczne brzuszki dziewczyny
Co do rozstępów to ja nie mam pojęcia jak jest. Smarowałam dziennie, moja mama nie ma raczej w rodzinie nikt nie ma, a mi się pojawił taki jeden mały z tyłu :(.

Ojej. Deli może po porodzie będzie prawie niewidoczny. Główka do góry i nie rezygnuj ze smarowania i masażu...

Spokojnie to tylko jeden już się jakoś z nim pogodziłam, jak na razie jest tylko taka mała czerwona kreseczka więc mam nadzieje, że zniknie. Po za tym jest w takim miejscu, ze tylko mój może widzieć to w sypialni, a tak to na plażę mogę iść bez obaw :).
Widocznie taki mój urok :).

nie no Deli, tak wlasnie pomyslalam, ze ten "rozstep" to raczej malusienki rozstepik hihi :-D i napewno wielkiej szkody na cialku nie uczyni :-)
wiadomo, ze musimy sie liczyc z takimi atrakcjami skoro chcemy, zeby brzusie zdrowo rosly:tak:
;-)

A to mój brzuszek jak siedze to rozstępów niewidać:-)

Załączniki

• DSC00027.JPG
    DSC00027.JPG
    15,2 KB · Wyświetleń: 52
Pewnie ja juz dawno przestalam sie przejmowac rozstepami,mam ich sporo i zadne smarowania nie pomogly,u nas to chyba rodzinne....:-D, bo nawte moj brat 20 letni ma na posladach,jak kiedys raptownie przytyl....

reklama
Do góry