reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Hej:)
jak u Was?
U mnie jest mama, została w srode z dziecmi jak bylismy w Amsterdamie:) Wyjazd super udany, miasto nas zauroczylo do tego stopnia, ze planujemy wrocic na dluzej!
Luxik- jak Ci mijają dni z trojka maluchow?

Antylopka - a mecz jak Wam sie podobał? Ja w Amsterdamie nie byłam. Miałam chęć podjechac w zeszłym roku po Paryżu, ale już za dużo by to dla dzieci było i odpuściliśmy. Może innym razem się uda.

Luxik - jak tam dzieciaki? Zdrowi już jesteście?
Kozica - to chyba się trochę oaliliście? Teraz tak słonko grzało...
Kama - a Bartek na dwóch kólkach jeździ ? U mnie ledwo ledwo. Chyba lepiej Wiki idzie ze złapaniem równowagi. Filip jest bardziej strachliwy

Dziewczyny potrzebuję Waszej opinii!!! I to PILNIE!!! Chcę kupić wózek (parasolkę) i mam już "nagrane" kupno INGLESINY ZIPPY macie może jakieś informacje na temat tego wózka? Może go widziałyście albo ktoś ze znajomych ma taki??? Ja poczytałam opinie i w większości są pozytywne. Odpiszcie proszę szybko!

Kozica - nie znam:( tutaj 90% to Mac lareny. My tez chcemy "parasolke" kupic, ale mysle ze zamowie brevi marathon, bo z wielofunkcyjnego brevi jestem mega zadowolona- wozek po Adasiu a nawet oderwanego przysłowiowego guzika nie ma.
Mrozik- Wiki w ubiegłym roku jeździła na dwoch kółkach. Zaczęła chyba pozna jesienią 2011.
mecz ok, Chelsea wygrało wiec sie ciesze. Spodziewałam sie lepszego dopingu... Angole opuści browarem nie mieli siły dopingować w ogole.

No nic, już kupiłam.... pewnie jutro dotrze, denerwuję się trochę ale teraz już nie ma odwrotu ;-)

reklama
Ehhhh dziewczyny, nacięłam się.... aż mi wstyd że tak się dałam "załatwić" :-( wózek niestety nie jest w takim stanie jak pani mi opisywała.... nie ma tragedii ale te szczegóły mnie wkurzyły :wściekła/y: A odesłać to chyba nie można....nie wiem jak to jest prawnie może Wy się znacie? Kupiłam wózek przez TABLICĘ.

Do góry