reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze sierpniowe maluszki (rozwój, opieka..itp) :)

reklama
Witajcie kobitki....:-)alez te swieta zlecialy...wiedzialam ze tak bedzie:dry:w piątek wracam do Bydgoszczy a takiego mam lenia:sorry2:

Piotrek sie troszku u babci rozbestwił....i bardzo polubil słowo NIE:wściekła/y:A na Mikołaja to ze tak brzydko powiem sie poprostu wypiął nie płakal ale byl wkurzony jak tylko Mikołaj podszedł:sorry2:

kozica duzo duzo zdrowka dla małego ...niech szybko wraca do zdrowia:tak:

Ja Sylwestra spedzam w domu a dla Was kochane i Waszych rodzin Szczesliwego Nowego Roku:-)

Dla nas nie było w tym roku Sylwestra.... byłam z Kubą w szpitalu, pojechaliśmy we wtorek na kontrolę i p. doktor stwierdziła że jest gorzej i wylądowaliśmy w szpitalu. Kuba ma aż zmiany na płucach, ale jest już lepiej i dziś nas wypisali, do poniedziałku mamy jeszcze zastrzyki. Jestem wykończona.... Ten rok zaczął się dla nas fatalnie...

Kozica - A Kuba brał wcześniej zastrzyki czy tylko doustne leki? Pisałaś że gorączki już nie miał? Kurcze i tak zapalenie płuc bez gorączki...:baffled:, i jak tu poznać że maluch aż tak chory:-(. W sumie to jak Filip miał 2 miesiace, to miał zapalenie oskrzeli i też bez gorączki, jedyną oznaką która mnie zmusiła do wezwania lekarki było to że był niespokojny. No ale ze u Was na antybiotyku i aż na płuca zeszło :no:. Co mu dawali w szpitalu??? Na wyjście coś dostaliście oprócz tych zastrzyków?

mrozik pierwsze dwa dni była tylko wysoka gorączka i troszeczkę suchego kaszlu (dosłownie 5 kaszlnięć w ciągu dnia) na trzeci dzień pojechaliśmy do lekarki która stwierdziła że na oskrzelach zalega flegma i gardło całe czerwone, dała antybiotyk Sumamed + syrop Flawamed. To braliśmy przez cztery dni, gorączka ustąpiła ale nic poza tym.... Kuba wcale dużo nie kaszle, dostał tylko kataru. Na kontroli p. doktor stwierdziła że nie ma poprawy a ja sama słyszałam że przy oddychaniu Kubie świszcze więc wiedziałam że nie jest dobrze ale nie myślałam że aż tak... no i szpital, tam dostał dożylnie Zinacef + nebulacje + Mucosolvan, teraz mamy zastrzyki też Zinacef i reszta tak jak było... W szpitalu zrobili zdjęcie płuc i okazało się że są zmiany... Ostatni zastrzyk mamy w poniedziałek rano i później wizyta kontrolna.

Kozica - nie możesz wezwać jakiegoś lekarza do domu? albo na dyżur gdzieś jechać? Chyba gorączki teraz to juz nie powinno być. U nas ostanio modna mononukleoza zakaźna. Dużo dzieci choruje. Czesto lekarze nie rozpoznają tego :baffled:

reklama
Do góry