reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze samopoczucie, trymestr po trymestrze !

reklama
No to jednak nie jest tak źle ze mną. Przynajmniej nie mam mdłości :tak:

Za to ciągle mnie coś boli, poszłam z psami na krótki spacer i krzyż mi zaraz pęknie. Wejście po schodach na 4 piętro to jak zdobycie najwyższej góry świata, taką mam zadyszkę i serce mi wali.
Do tego w nocy budzi mnie ból bioder i piersi (pomijając koszmary). Nie ma takiej pozycji w której coś by nie bolało. :sorry2:

Aha, zapomniałam napisać, że czuję dziś kość ogonową...taka dawna kontuzja (piszę, bo chyba Hope pytała o biodra i takie tam..)

Ale wiecie, co??
jest jeden duuuuuży plus tej ciąży (no oczywiście poza tym, że fasolka w ogóle jest!):

wreszcie MAM BIUST hehehe

wreszcie MAM BIUST hehehe
hahahaha a ja ostatnio sie cieszylam ze jajk juz nie mam mleka to mi wkoncu zmalal...
a tu znow bede nosic DD:baffled:

chcialam dopisac ze mi sie ostastnio snilo ze jadlam rozne , przerozne ciasta , kremowe itp i jak wstalam to mnie te ciasta tak zemdlily ze poszlam wymiotowac:-D:dry:

a i jeszcze w poprzedniej ciazy strasznie krwawily mi dziasla to tez w wiekszosci przychylalo sie do wymiotow, teraz mi tak nie krwawia wiec pewnie dlatego mniej wymiotuje:tak:

Dziewczyny drugi dzień męczą mnie mdłości straszne. w ogóle nie mogę wejść do kuchni bo jest tragedia:-:)-( Z drugiej strony boli mnie głowa dzisiaj i tak dzisiaj pomyślałam, że może mi migrena wróciła:szok::zawstydzona/y:

Co do cycusiów to Moje też się bomby zrobiły no i mężusiowi się bardzo podoba. Cały czas chodzi zszokowany

reklama
Mnie meczy zoładek, chciałabym ncos zjesc ale jak wziełam kawałek kiełbaski to az w nogach czułam, jak mi sie kolana ze słabosci ugieły. Mam taki dziwny metaliczny posmak w ustach.

Co do cycuszków to mam wkoncu D bez operacji hihi a pomyslec ,że kobiety płaca za to co my mamy za frre i jeszcze z gratisami.

Do góry