reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Po południu jadę do szpitala na ktg, ciekawe czy mnie juz zostawią?
mamjakty
styczniówka 2009
marylion, to jakby co to powodzonka ;-) czyli jak wieczorkiem się odezwiesz to znak że zostałaś....? :-)
ja już ktg nie mam robionego, lekarz nic mi nie mówił ja też w sumie nie pytałam, ale do poniedziałku już niedługo a skoro mała się rusza to chyba jest ok....
Klaudia - mi chodziło o to, że dziewczyny tak piszą, że raz mają skurcze a potem im przechodzą - ja nie mam czegoś takiego
czasem brzuch mi się twardy zrobi, głównie jak idę spać, ale to tylko tyle, no ale cóż, każda z nas inaczej to przechodzi ;-)
ja już ktg nie mam robionego, lekarz nic mi nie mówił ja też w sumie nie pytałam, ale do poniedziałku już niedługo a skoro mała się rusza to chyba jest ok....

Klaudia - mi chodziło o to, że dziewczyny tak piszą, że raz mają skurcze a potem im przechodzą - ja nie mam czegoś takiego

xaxa1974
styczniówka 2009
EmilkaT może być tak że Dziecko toruje sobie drogę do wyjścia :-) i dlatego tak strzykasz 

mamajakty, mogę się tylko domyślac co przezywasz (ja przed terminem a juz mogłabym rodzic) moja mama przenosila i mnie i siostre, 9 i 13 dni... jest to irytujace ale dzieciaczki moze wiedza kiedy ich pora...;-) przynajmniej ten mit można obalic, że ciąża przenoszona to na chłopca... w każdym bądź razie trzymam za Ciebie i inne Mamy "po terminie" kciuki:-)
co do moich dolegliwości wczoraj włączyło mi sie "wicie gniazda" stwierdzilam, że dzidziol nie może zobaczyc kurzu... no i noc mialam nie za ciekawa... ale dwupak jestem cały czas... z nowych dolegliwości... a może to nie dolegliwośc to, cyce mi twardnieją (chyba dobrze?)... poza tym juz prawie nie dam rady chodzic tak mi ten mój brzuch ciąży;-) a dowodem na to są boskie rozstępy tylko wokół pępka...
(20 kg więcej waże i wszyscy twierdzą, że jak tak to wszystkie poszły tylko w brzuch) wcześniej wyglądały jak promyki słońca a teraz jak wielka blizna... dodatkowo tak wrażliwa, że naczyńka pękają i się nie da dotknąc tego miejsca nad pępuchem.
co do moich dolegliwości wczoraj włączyło mi sie "wicie gniazda" stwierdzilam, że dzidziol nie może zobaczyc kurzu... no i noc mialam nie za ciekawa... ale dwupak jestem cały czas... z nowych dolegliwości... a może to nie dolegliwośc to, cyce mi twardnieją (chyba dobrze?)... poza tym juz prawie nie dam rady chodzic tak mi ten mój brzuch ciąży;-) a dowodem na to są boskie rozstępy tylko wokół pępka...

marylion74
Zadomowiona(y)
marylion, to jakby co to powodzonka ;-) czyli jak wieczorkiem się odezwiesz to znak że zostałaś....? :-)
;-)
Myślę, że tak, raczej regularnie tu zaglądam.
Może spacer po schodach mi pomoże, na ktg kazali mi przyjechać po spacerku!!!
EmilkaT
styczeń 2009...
no to ubieraj sie i w droge! szybciutko!!!Może spacer po schodach mi pomoże, na ktg kazali mi przyjechać po spacerku!!!
marylion74
Zadomowiona(y)
Najpierw zjem obiadek i ruszam na spacerek i do szpitala.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
no to trzymam kciuki Marylion :-)
Podziel się: