reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Marylion powodzenia!!Czekamy na ciebie ale już z maluszkiem!!!Postaraj sie!

BlackWizard
Fanka BB :)
Ja też jestem ciekawa. Mnie ktg czeka w poniedziałek ;-)
Wiecie co? Tak mi jakoś źle dziś było i koszmarne samopoczucie miałam, ale wzięłam się za porządki, później spacerek z psem, zjadłam obiadek i jakoś mi się polepszyło :-). Ba, nawet się uśmiecham i nie mam ochoty zabić wszystkich w koło
Wiecie co? Tak mi jakoś źle dziś było i koszmarne samopoczucie miałam, ale wzięłam się za porządki, później spacerek z psem, zjadłam obiadek i jakoś mi się polepszyło :-). Ba, nawet się uśmiecham i nie mam ochoty zabić wszystkich w koło

EmilkaT
styczeń 2009...
a to podobno objaw zblizajacego sie porodujakoś mi się polepszyło :-). Ba, nawet się uśmiecham i nie mam ochoty zabić wszystkich w koło![]()

BlackWizard
Taa zbliża się wywołanie za 5 dni 

A tak w ogóle to ze mną dzieje się coś dziwnego, bo skurcze przepowiadające miałam od 20 tc, a od kilku dni NIC. Wyciszyło się maksymalnie. I nawet seks nie pomaga, jak zawsze po małym przytulanku z mężulkiem to skurcze miałam potworne, a wczoraj nic. I tak mnie trzyma do dzisiaj.

A tak w ogóle to ze mną dzieje się coś dziwnego, bo skurcze przepowiadające miałam od 20 tc, a od kilku dni NIC. Wyciszyło się maksymalnie. I nawet seks nie pomaga, jak zawsze po małym przytulanku z mężulkiem to skurcze miałam potworne, a wczoraj nic. I tak mnie trzyma do dzisiaj.
ja mam to samo-przed Świętami miałam skurcze i w ogóle czułam się jakby o krok od porodu a jak zaczęłam się oszczędzać to dzidzia się teraz tak rozleniwiła,że ani widzi wyłazić...No dzisiaj zrobiłam długi maraton także mam cicha nadzieje (zresztą jak co dzień) że coś się w końcu ruszy...Moja teściowa przylatuje w poniedziałek a ja jeszcze w 2paku...Głupio bo chciałam żeby się wnuczkiem nacieszyła...:-A tak w ogóle to ze mną dzieje się coś dziwnego, bo skurcze przepowiadające miałam od 20 tc, a od kilku dni NIC. .
BlackWizard
Kurcze, a może to normalne przed porodem?
Może po prostu organizm się wycisza i przygotowuje? Hmm idę w poniedziałek do lekarza to zapytam 

marylion74
Zadomowiona(y)
No niestety nie zostałam, skurczyk jeden był, ale nic poza tym...........Teraz chociaż wiem kiedy mam skurcze 
Przyjęć w szpitalu brak!!!!! Ale i tak by mnie nie zostawili, bo zostawiają po 10 dobie po terminie przynajmniej w moim szpitalu.
Strasznie się zdenerwowałam całą sytuacją, do tego dochodzi fakt, że brzuch mam ogromny i położna mówi " Wielki człowiek w brzuszku siedzi".
Dopadła mnie wizja cesarki...........choć na początku ciąży zastanawiałam się nad taką opcją, teraz przeraziłam się bo nastawiłam się na poród sn. Jejku muszę wyluzować!!!!
Obawiam się tej pełni, z jednej strony fajnie, jak byśmy zbiorowo się rozpakowywały, ale z drugiej niestety zaczyna nam grozić wizja nieprzyjęcia do szpitala z powodu braku miejsc!!!
Przytulam cieplutko dziewczynki.
I na pocieszenie piję właśnie karmi!!
Przyjęć w szpitalu brak!!!!! Ale i tak by mnie nie zostawili, bo zostawiają po 10 dobie po terminie przynajmniej w moim szpitalu.
Strasznie się zdenerwowałam całą sytuacją, do tego dochodzi fakt, że brzuch mam ogromny i położna mówi " Wielki człowiek w brzuszku siedzi".
Dopadła mnie wizja cesarki...........choć na początku ciąży zastanawiałam się nad taką opcją, teraz przeraziłam się bo nastawiłam się na poród sn. Jejku muszę wyluzować!!!!
Obawiam się tej pełni, z jednej strony fajnie, jak byśmy zbiorowo się rozpakowywały, ale z drugiej niestety zaczyna nam grozić wizja nieprzyjęcia do szpitala z powodu braku miejsc!!!
Przytulam cieplutko dziewczynki.
I na pocieszenie piję właśnie karmi!!
Ostatnia edycja:
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
A zapomniałam dodać, że bierzemy się ostro za seksik, mąż mówi, że po tym wyposzczeniu przez tyle miesięcy to on może teraz co godzinę.
Ostatnia edycja:
Podziel się: