reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Bogu dzieki mnie żyganie omineło:) mdłości tez się skończyły. nie moge jedynie się przegłodzić bo wtedy jest mi byle jak.. pobolewa mnie brzucho jak sie przeforsuję albo wkurzę i zaczynam odczuwać piersi (laktacja ciągle jest :))

reklama
Ja jestem juz po pol kg czeresni i zaraz biore sie za arbuza...jestem troche przerazona bo ludzie pytaja w ktorym miesiacu jestem,a jak mowie ze w 10 tygodni to kazdyjest pewny ze to blizniaki....moja mama jak zobaczyla zdjecie to az si zszokowala i stwierdzila ze na bank dwoje(moja mama ma siostre blizniaczke)
ps . pije bardzo duzo

Załączniki

• 17062008(004).jpg
    17062008(004).jpg
    202,6 KB · Wyświetleń: 42
Jak bym widziała swój brzucho :) zwłaszcza gdy podjem.. a podjadam cały czas hihi.. dzis znowu był bób i tylko czeresni ładnych nie było ...ale zrobiłam sobie gołabki z sosem pomidorowym.. pycha...
tez mam cos takiego, że jak jestem głodna to mi niedobrze ale jak tylko cos zjem(oczywiście coś na co mam ochotę w danym momencie) to od razu mi wszystko mija i jest ok. jednym słowem jak człowiek najedzony to zadowolony..
Oj jak ja współczuje wszystkim, które wymiotują... ja nie wiem co to wymioty ostatni raz chyba wymiotowałam ze 7 lat temu kiedy namieszałam piwo z malinówką... ale wtedy 3 dni..:-D (i od tamtej pory nie piję alkoholu.. prawie wcale) Choć musze przyznac że ostatnio mnie tak na dobre wytrawne winko naszło... mmmm .. ale obeszło się zachcianką.. "bo przecież nie pije za jego zdrowie!":no:

A ja Wam troszkę zazdroszczę wymiotowania. Bo mnie tylko mdli ale tak obrzydliwie że marzę o spotkaniu z kibelkiem ale nic z tego:confused::confused:

Ja też mam taki duzy brzuch i każdy mówi, że wyglądam jakbym była w 4 miesiącu. A moja fasoleczka ma 8 tygodni i 5 dni. Co my wszystkie, tak z tymi czereśniami, ja też je uwielbiam!

21053.jpg

Słuchajcie, a czy któraś zauważyła, że śni częściej?
Od jakiś dwóch tygodni codziennie bez przerwy mam sny, rzadko wcześniej miałam sny, a teraz mam i to o różnej tematyce codziennie!
Któraś też tak ma?

reklama
U mnie te sny tez sa bardziej wyraziste i codzien sni mi sie cos innego. Raz nawet ze bedziemy mieli synka.

Do góry