mamjakty
styczniówka 2009
ja staram się spać na lewym boku - zawsze tak zasypiam, ale budzę się na prawym albo na wznak no i nie wiem ile w tej pozycji na lewym boku wytrzymuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wiekszosc nocy spie na lewym boku,ale przekrecam sie tez na prawy...i tak 75% na lewym, a25% nocki na prawym
Celinka, spróbuj metody mojej kumpeli - dodatkowa duża poducha między nogi. Albo wręcz złożona na 4 kołdra. Ona tak spała w ostatnich miesiącach i twierdzi, że jest dużo wygodniej. Albo, jak masz dużo kasy, to kup sobie taką specjalną poduszkę do spania i od razu do karmienia na potemSypiam zazwyczaj na lewym, ale juz nie daje tak rady. Po pierwsze boli mnie caly czas od tego lewe kolano( bo prawa noga cala noc lezy na lewej i ja uciska), po drugie boli mnie lewy bark
Kuleczko, pozwolisz, że podlinkuję tego posta do wątku "Polecam/odradzam" :-)Ja dziewczyny właśnie od kilku dni spię na poduszcze (a raczej na wężu jak go mój mąż nazywa).