Kuleczka niestety z dziadkami tak jest... moja mama nawet przy Juli podwaza moje zdanie... teraz zostaje z młodym i juz polubił noszenie a jak sie wkurza to na glebe i wali nogami a babcia sie cieszy... ;-)
reklama
:-)Dobra sprawdzona rada:na tydzień przed podróżą schować kilka ulubionych zabawek dziecka i zabrać je na podróż, to przynajmniej nam pomaga bardzo a podróżujemy średnio co 3 tyg 200km do dziadków, od 1miesiąca życia Zosija zawsze mam też długaśne chrupki są niezastąpiona na nudę
ja podłapuje bo za 2 tygodnie będę w POLSCE Mieliśmy lecieć na Bubowy roczek ale taki spontan i lecimy 23;-);-);-)mamjakty dziewczyny nie podłapały tematu;-) a myśle ze byłoby fajnie... za jakiś czas przypomnę o tym pomyśle....
aniaj151
Fanka BB :)
też tak miałam i też liczę że po porodzie mi się wyreguluje, ale najpierw musi przyjść. Nie wiem czy ja normalna jestem ale chciałabym żeby już przyszła. Jak przyjdzie to pewnie zmienię zdanie. Licze, ze po porodzie mi sie cykl wyreguluje, bo przed mialam co 35-60 dni.
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
ja tez miałam tak rozregulowany - teraz jeszcze nie mam ale wcale nie tęsknię ;-)
Podziel się: