reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Kuleczka niestety z dziadkami tak jest... moja mama nawet przy Juli podwaza moje zdanie... teraz zostaje z młodym i juz polubił noszenie a jak sie wkurza to na glebe i wali nogami a babcia sie cieszy... ;-)

reklama
:-)Dobra sprawdzona rada:na tydzień przed podróżą schować kilka ulubionych zabawek dziecka i zabrać je na podróż, to przynajmniej nam pomaga bardzo a podróżujemy średnio co 3 tyg 200km do dziadków, od 1miesiąca życia Zosi:tak:ja zawsze mam też długaśne chrupki są niezastąpiona na nudę:tak:

Ja sie udzielam na innym wątku jest tam nas kilka babeczek i już tyle razy sie spotkać miałysmy,że nie wierze ,że to sie uda :-) :-D Taki dzisiaj ze mnie optymista :-) Z Opola wszędzie nam za daleko....

dziewczyny czy po porodzie zmienilo Wam sie z @? kurde bo ja dostalam @ 1 raz po 9 miesiacach od porodu (8.10) a teraz mamy 10.11 i cisza... :eek: macie regularnie czy Wam sie rozregulowalo?

perla no ja też jestem ciekawa czy będzie regularna (a zawsze taka była) i tez dostałam po 9 miesiącach (20.10)

Perla ja pierwsza @ dostalam 18 pazdziernika, wiec mam jeszcze czas. Licze, ze po porodzie mi sie cykl wyreguluje, bo przed mialam co 35-60 dni.

przed porodem miałam jak w zegarku co 25-27 dni a teraz wolna amerykanka od 24 do 35 dni a karmiłam niecałe 2 miesiące:wściekła/y: Ciekawe kiedy tpo wróci do normy:eek:

reklama
Do góry