reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

dzwoniłam wczoraj do ginka i za 2 tygodnie śmigam, ochota na sex jest ale poczekam do wizyty niech posprawdza czy wszystko się pogoiło tak jak powinno, szewki wewnętrzne powychodziły wszystkie.

Cerazette brałam przy Oliwii i też co chwilę plamiłam aż w końcu dostałam okres. Teraz na razie cisza i szczerze nie chce mi się ich brać bo jak mam tak plamić znowu to ja dziękuję.

reklama
Melduję się. Teraz miałam ciężki tydzień , bo starszak złapał wirusa i miał biegunkę.
Zuzia ostatnio troszkę się uwsteczniła, chce żeby ją karmić, ubierać, myślę sobie spokojnie to zazdrość , ale jak się okazuje nie tylko . Zuzia była na feriach u babci i ta jej nosiła śniadanko do łóżka i karmiła ją itp . jak tu się nie zdenerwować??????????
Czy nie przyszło jej do głowy , że robi krzywdę dziecku?
Co do przytulanek to na razie muszę czekać , bo jeszcze plamię , 5 tygodni od porodu, a tu czytam , że niektóre styczniówki już dostały okres. Zaczynam się martwić jak to długo jeszcze potrwa, a do ginka idę 20 .03 i to najwcześniejszy termin jaki był.

a u mnie było wczoraj małe rikitaki :-) było bbbbb milusio trochę się jednak bałam bo to pierwszy raz od narodzin Karloki :-p jutro idę do ginka wreszcie :tak: i wtedy już na luzie :-D:-D:-D:-D

Moje libido jest zerowe i to nie przez zmeczenie. Po prostu nie mam ochoty. Juz probowalismy, ale jakos mnie to nie bawi...
Rondzia ja po cerazette tez sie kiepsko czuje, a oprocz tego plamie troche.

my już od tygodnia się ''przytulamy'':-D codziennie. nadrabiamy zaległości:tak:
w przyszłym tygodniu idę po tabletki a wtedy to na luzie zaczniemy się przytulać:-D

cholera, to ja też musze już zacząć je łykac i zobaczyć co będzie.
W sumie to tabletki też zmniejszają ochotę - i znać tu złoty środek.

My kobiety nie mam łatwo w życiu, jak czytam ze was głowa boli albo plamicie po cerazette, to mi się od razu seksu odechciewa. a szczerze - trochę się odzwyczaiłam

Jejku a ja znowu chora:-( W ciązy tyle miałam juz infekcji gardła i teraz znowu coś się przyplątało. Na dodatek mam temperaturę 38,4:szok::-( Czy ktoś wie powyżej jakiej nie można karmić? Narazie zbiłam paracetamolem ale to można jednorazowo a co ja znowu skoczy??

reklama
Do góry