reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

dzwoniłam wczoraj do ginka i za 2 tygodnie śmigam, ochota na sex jest ale poczekam do wizyty niech posprawdza czy wszystko się pogoiło tak jak powinno, szewki wewnętrzne powychodziły wszystkie.

Cerazette brałam przy Oliwii i też co chwilę plamiłam aż w końcu dostałam okres. Teraz na razie cisza i szczerze nie chce mi się ich brać bo jak mam tak plamić znowu to ja dziękuję.

reklama
Melduję się. Teraz miałam ciężki tydzień , bo starszak złapał wirusa i miał biegunkę.
Zuzia ostatnio troszkę się uwsteczniła, chce żeby ją karmić, ubierać, myślę sobie spokojnie to zazdrość , ale jak się okazuje nie tylko . Zuzia była na feriach u babci i ta jej nosiła śniadanko do łóżka i karmiła ją itp . jak tu się nie zdenerwować??????????
Czy nie przyszło jej do głowy , że robi krzywdę dziecku?
Co do przytulanek to na razie muszę czekać , bo jeszcze plamię , 5 tygodni od porodu, a tu czytam , że niektóre styczniówki już dostały okres. Zaczynam się martwić jak to długo jeszcze potrwa, a do ginka idę 20 .03 i to najwcześniejszy termin jaki był.

a u mnie było wczoraj małe rikitaki :-) było bbbbb milusio trochę się jednak bałam bo to pierwszy raz od narodzin Karloki :-p jutro idę do ginka wreszcie :tak: i wtedy już na luzie :-D:-D:-D:-D

Moje libido jest zerowe i to nie przez zmeczenie. Po prostu nie mam ochoty. Juz probowalismy, ale jakos mnie to nie bawi...
Rondzia ja po cerazette tez sie kiepsko czuje, a oprocz tego plamie troche.

my już od tygodnia się ''przytulamy'':-D codziennie. nadrabiamy zaległości:tak:
w przyszłym tygodniu idę po tabletki a wtedy to na luzie zaczniemy się przytulać:-D

cholera, to ja też musze już zacząć je łykac i zobaczyć co będzie.
W sumie to tabletki też zmniejszają ochotę - i znać tu złoty środek.

My kobiety nie mam łatwo w życiu, jak czytam ze was głowa boli albo plamicie po cerazette, to mi się od razu seksu odechciewa. a szczerze - trochę się odzwyczaiłam

Jejku a ja znowu chora:-( W ciązy tyle miałam juz infekcji gardła i teraz znowu coś się przyplątało. Na dodatek mam temperaturę 38,4:szok::-( Czy ktoś wie powyżej jakiej nie można karmić? Narazie zbiłam paracetamolem ale to można jednorazowo a co ja znowu skoczy??

reklama
Do góry