reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

Wlasnie dziewczyny a któraś ma tabletki Azalia? od kiedy one działają i nie trzeba się dodatkowo zabezpieczać?

Oj podpasek ja też nie znoszę...

a co do sexiku..wczoraj pierwszy...:zawstydzona/y:

reklama
My tez juz po od jakis trzech tyg:zawstydzona/y:Takie male szalenstwo!!Teraz juz tylko sie "bawimy" bo musze sie wybrac do lekarza bo juz 7 tyg minelo od porodu ale jakos nie mam nastroju!!A okresu jeszcze nie odstalam pomimo ze nie karmie piersia od poczatku!!No nic trzeba sie zebrac i isc na "przeglad" i po tabletki zeby nie miec niespodzianki tak jak moja kuzynka ktora wlasnie sie dowiedziala ze jest w 16-tym tyg ciazy:szok: a poprzednia dzidzia ma 8 miesiecy!Poszla do lekarza po tabletki na wywolanie okresu on robi USG a tu taka niespodzianka!!Stosowali gumeczki ale chyba jaies felerne:-Dszok,szok,szok!!!Dwa rozmiary Pampersow w domu!:-D

mi sie chcialo juz jak bylam 2 tygodnie po porodzie hihihi no ale ja mialam tam jedna wielka rane ...potem mi pecherz wysiadl wiec znow lipa...a ostatnio maz przyszedl do mnie pod prysznic :-):-):-)

nam sie juz po 2 tyg tak chcialo ze trzymalam sie w lozku z daleka od meza hihi
co nie zmienia faktu ze sie tak potwornie balam ze szok...w sumie dobrze ze na poczatku jak mi sie chcialo to bylo za wczesnie i nie moglam bo dzieki takim podchodom bylo mi chyba latwiej pozniej...bo ja tylko nasluchiwalam czy zaboli:-) jakas tam trauma to jednak jest...

reklama
Mi tez sie nie chce ale wroce po tygodniu nieobecnosci do domu to juz mi pewnie nie odpusci.

Cerazzette biore jakies trzy tygodnie i wyczailam ze czuje sie paskudnie jak wezme na pusty zoladek. Plamic nie plamie i innych problemow nie ma tylko za..sty bol glowy - typowa migrena. Okresu jeszcze nie mam ale jak tak napisalam to pewnie zaraz dostane, hehe

Do góry