reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze samopoczucie, nasze dolegliwości

a moje samopoczucie teraz jest poprostu fatalne..mąż pdebrał wyniki...mocz kre wyszły super..ale hbs źle i muszę robić powtórne badanie...siedze i ryczę...!

reklama
A ja dostałam skurczy, boli jak przy okresie i jakos tak mokro mi w majtkach. Nosz panikować zaczynam. Miałam odstawić już fenoterol ale zaraz łykne jeszcze jedną tabletke i ide lezec z podniesionymi nogami.

hej dziewczyny
w niedziele pojechalam do szpitala na sprawdzenie tych moich uciekajacych wod, pozdlaczyli mnie do ktg i wyszly dosyc mocne skorcze, potem zrobili mi badanie rozwarcie na 3 cm juz jest ,ale wod jest jeszcze dosc sporo .
w zawiazku z tym ,ze ciaza jeszcze wczesna i wszystko wyglada dobrze zdecydowalismy razem z lekarzem ze czekamy na naturalny przebieg wydarzen , jak juz jest rozwarcie na 3 i sa skurcze i wody sa to moze cos sie zaraz samo zacznie

w kazdym razie leze plackiem i nie ruszam sie do 1 hehehhe moze wytrwam

polozne pod telefonem w razie czego
w szpitalu juz o mnie wiedz ai maja czekac :-D

za to odkad wrucilam ze szpitala nie moge oczu utrzymac
non stop spie
noc dzien , nie ma znaczenia
powiem wam szczerze , ze te ostatnie 5 dni ciagnie mi sie jak wiecznosc
ale jeszcze 2 dni

emilima dzieki wielkie za zainteresowanie :-):tak:buzka:-)

A u mnie kurcze jakies cos sie przyplatalo i mam wargi sromowe bardzo podraznione,bola mnie,ale nie sadze,ze to jest grzybica bo nic mnie nie swedzi i nie pali,ale boli...i takie bardzo podraznione sa....zadnych uplawow nie mam:-(nie wiem co to moze byc,a moj lekarz wraca 7 z urlopu

miloku - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, najważniejsze, że masz kogoś pod telefonem jakby co ;-) powodzonka!
ania.falko - kurczak, nie mam pojęcia, co to może być :-( może bielizna je jakoś podrażniła, albo może płyn ostatnio zmieniłaś... nie mam pomysłu - również trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło!

a tak w ogole to dzis mialas ostatnie spotkanie i pozegnanie na szkole rodzenia...i sie zalamalam bo jako jedyna mialam tak wysoko brzuch najwyzej!!!! wszyscu to zauwazyli.....buuu:wściekła/y:

aniafalko...chyba że jakieś uczulenie dostałas na wkładki lub chusteczki...przynajmniej mnie się tak wydaje...teraz w sumie nie wiele potrzeba a może jakieś dziadostwo się zrobić

Ja wlasnie wyczytałam że nosicielem zóltaczki mogę być...jeju cudowna noc przede mną... :/

ania.falko - dokładnie, tak jak klaudia pisze, to może być coś od tych wkładek albo chusteczek - może odstaw je to sama zobaczysz ;-)
klaudia - Ty lepiej nic nie czytaj! na pewno wszystko będzie dobrze, a kiedy będziesz miała te wyniki powtórzone?

reklama
klaudia - Ty lepiej nic nie czytaj! na pewno wszystko będzie dobrze, a kiedy będziesz miała te wyniki powtórzone?

Dokładnie już nic nie czytam...bo tylko denerwuję się jeszcze bardziej...powtórne badanie mam robić dopiero za tydz. w poniedziałek, a wyniki będą w środę...długie czekanie ale o przez to wolne teraz...jutro ide do lekarza...zobaczę..

Do góry