już takie brzucholki - gratuluję ale kobietyyyyy jak Wy ważycie po 50 kilo to można się w necie chwalić ;D ja już też niby cuś tam mam, ale nie wiem czy to mój tłuszczyk czy reszta ;D także chwilkę chyba jeszcze poczekam!:-):-):-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a u mnie nic .... waga za to w dół nie wiem jak to działa no ale brzuch mam tak jak zawsze mniej więcej czyli taki nie kaloryfer , lekka oponka , bardzo bym chciała żeby już było widac , aleeee z drugiej strony muszę zachować jeszcze milczenie w pracy więc na razie lepiej dla mnie że nie widać nic i że nie ma żadnych zmian widocznych ;-)
No to i ja dodam mój brzuszek, ale z góry przepraszam za jakość zdjęcia, bo to tak na szybko robione
Dziewczyny nie martwcie się, że nie macie jeszcze brzuszków, moje zdjęcie robione w 12 drugiej ciąży, a w pierwszej taki brzuszek jak mam teraz miałam dopiero w 20 tygodniu! Więc kochane macie czas
A dziewczynki co wstawiły fotki - cudne brzuszki okrągluszki i zachęcam resztę do wstawiania fotek
Dziewczyny nie martwcie się, że nie macie jeszcze brzuszków, moje zdjęcie robione w 12 drugiej ciąży, a w pierwszej taki brzuszek jak mam teraz miałam dopiero w 20 tygodniu! Więc kochane macie czas
A dziewczynki co wstawiły fotki - cudne brzuszki okrągluszki i zachęcam resztę do wstawiania fotek
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Nadii - cudny !!
Ja taki mam wieczorem, więc się nie liczy. Rano bez rewelacji.
Ja taki mam wieczorem, więc się nie liczy. Rano bez rewelacji.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Nadi cudowny brzusio !!! Faktycznie ogromniasta kuleczka śliczna jak na 12 tydzień U mnie z rana mniejszy dopiero jak coś zjem to lekko wywala hehe ale cudowny brzusio !!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: