reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzięki kochana:) Faktycznie należe do kobietek normalnej budowy, ale szoczek lekki, ze tak szybko:) dodam jeszcze sam brzucholek:) Dajcie też swoje brzunia ;)

Załączniki

• 9t6d.jpg
    9t6d.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 133
ania - cudny mały zgrabniutki jak zresztą cała Ty !!! Super:happy2:. Ja wieczorem wrzucę. Obiecuję. Chociaż nie ma jeszcze czym się chwalić :-D

ania-aneczka, śliczny brzunio:-)
Ja postaram się jutro zrobić, choć nie mam dużego lustra, ale jakoś może mi się uda;-)

Wczoraj nie znalazłam kabelka, ale wstawiam dzisiaj mojego kolosa. Także nic się nie zapowiada, żeby coś szybko ruszyło. Przepraszam za jakość, ale aparat rozładowany i ratowałam się telefonem.

11 tc.jpg

Mysza, śliczny brzuszek i już zaokrąglony:tak:
Ja miałam robić fotkę dziś rano, ale było mi za zimno. Zrobię na pewno na dniach.

jakie piękne już brzucholki macie:-):-):tak::tak: Mój też już zaokrąglony:szok: jak znajdę kabel od aparatu to cyknę zdjecie i też się pochwalę:-D:-D

reklama
Mysza ja też nago na czczo 56kg przy 170 cm:) A w ciuchach to nie wiem;) Na wizycie nie byłam jeszcze ważona, dopiero mi założą kartę ciąży:)Pewnie będzie więcej bo to po jedzeniu w ciuchach, ale to nic:) Mimo wszystko nie chce dużo przytyć w ciąży:) Uważam, ze lepiej dla Nas i dla dzieci jak będziemy dbały o przyrost wagi:) Po co mieć później problemy:) Dawajcie zdjęcia brzuszków:) Co tydzień teraz będziemy robić:) To jest takie słodkie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry