reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Anna25

wrzesień2006/lipiec2012
Miasto
WIELKOPOLSKA
Myślę, że niektóre z nas mogą już się pochwalić swoimi rosnącymi brzuszkami:rofl2:
żeby nie być gołosłowną przedstawiam swój 6 tydzień 3 dzień, co prawda przed zajściem walczyłam z wagą i zrzuciłam 10 kg, więc tym sobie tłumaczę mój całkiem spory brzuszek:-pno i podobno w drugiej ciąży szybciej rośnie:-p:-D
a wagowo jestem na minusie 1 kg:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Aniu :-D jak mi coś urośnie, to pewnie też się pochwalę :-D na tą chwilę początek 9 tyg ale powiększający sie brzuszek to jedynie czuje, jak sobie wymacam, na razie nic nie widac :blink:Tobie dośc szybko rośnie:blink:

Dziękuję Asiu:-D
mi w pierwszej ciąży brzuszek zaczął rosnąć dopiero pod koniec 5 miesiąca i na początku 7 mało kto wiedział że jestem w ciąży
no a teraz... sama się dziwie, to pewnie pozostałości po I ciąży, bo na razie nic nie przytyłam chodzę w normalnych rzeczach, a brzuszek jest!

Ania, wow ładny brzuszek :tak: u mnie najbardziej widać wieczorem, z rana nicccc:szok: i też słyszałam, ze w drugiej ciąży szybciej pojawia sie brzuszek. Z Igorem pojawił się w 4 miesiacu

wika - to i tak miałaś szybko :-D
Ania - brzusio super, u mnie, podobnie jak u Wiki, widać coś wieczorem, ale to bardziej zalegające żarełko :-)
Chciałam Wam pokazać mój brzuch z poprzedniej ciąży, ale M posprzątał na kompie. Jak mnie uświadomi, gdzie pochował foldery, to wkleję mojego giganta.

Ja brzucha jeszcze nie straciłam po pierwszej ciaży... a przytyłam w niej 30kg:szok: do tej pory udało się zrzucić 22kg i teraz znowu zacznie przybywać...

Anna , śliczny brzuszek i brawo za odwagę:-) Ja w poprzedniej ciąży miałam długo mały brzuszek, a teraz mam już widoczny, bo niestety mimo, że do wagi wróciłam, to brzucha nie zgubiłam jeszcze po poprzedniej ciąży.

Tygryskowa to może czas pochwalić się swoim?:-D
w moim zapewne jest trochę "pozostałości" nie koniecznie ciążowych ale ogromnie się cieszę że już jest:tak:;-):rofl2:

Dziewczyny fajni, że u niektórym już coś widać. Ja podobnie dostrzegam mały brzuszek tylko przed snem, ale to raczej jedzenie i wzdęcia które mnie ostatnio męczyły. Pozdrawiam serdecznie!!

reklama
Anna25, jeszcze poczekam z fotką, nawet nie mam ochoty robić zdjęcia brzuszkowi jeszcze, bo jest duży i trochę mi wstyd:-p ale wstawię kiedyś na pewno:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry