reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mamcia, doe sliczne brzucholki:-)
wy tez tak macie ze jak leżycie to brzuszek taki mniejszy jest? bo ja tak mam dopiero jak wstane to sie zaokragla fajnie, ja juz chce duzzzzzzzyyyyy miec brzuszek:tak:

Dziewczyny boskie te wasze brzuszki:) ja sie tez pochwale jak mi sie uda, zaraz test:) sama robilam bo M nie zdazyl:) DSC07312.jpgDSC07314.jpgNawet kawalek moja Maja sie załapała:) no i ja mam 1,5 do przodu, ale start byl 73,5:(

kurcze wyszly ale jakos bokiem bo edytora nie mam, wirus zjadl:( mam nadzieje ze cos zobaczycie:):-D

fasolinka wsio widać nawet bokiem to nie problem... śliczny brzuszek...no i już się zaokrągla...super coraz większe jesteśmy a co do Twojej wyjściowej wagi no to powiem że moja była większa...ale damy radę...będzie dobrze i po ciąży zrzucimy te zbędne kg - chociaż w moim przypadku po cc (prawdopodobnie) to będzie trudniej i ciężej...ale znowu wróce do mojej dietki i będzie git :-)także kobietki nie przejmujemy się wagą...my rośniemy...dzieci rosną..taka kolej rzeczy i już:tak:

Agucha pewnie:) waga jest i zaraz jej nie bedzie:) oby maluszki pieknie rosly i zdrowo:) a reszta to sie da zrobic:) pozdrawiam

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry