reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Doe- dałabym wiele, żeby mieć choć trochę podobną pupcie moja płaska jak deska...:confused2: a Twoja jędrna jak u murzynki:-D:-D:-D

no prosze jakie śliczne brzuszki :tak: i pomyśleć że teraz będą coraz większe i okrąglejsze...no i rozdupczenia zaczną być bardziej widoczne u co niektórych czyt. np u mnie :tak:

...normalnie się nabijają ze mnie :-( ale cóż rozdupczenie musi być, dzidziuś musi mieć wygodnie :tak:

To i ja Wam pokażę mój 18 tygodniowy brzuchol, znowu się wydaje mniejszy niż w rzeczywistości, może to dlatego że patrzę na niego z góry on jest taki mocno wystający do przodu a na boki wcale. Nawet mi ani odrobinę tyłek nie urósł nadal mieszczę się w swoje normalne spodnie :eek: :tak:

reklama
betunka brzusiolek rewelacyjny :-)
ja, jak przystało na codwutygodniową tradycję wstawiam fotkę porównawczą.. ubranko to samo, ale tło i sprzęt inny ;) jednak różnicę mam nadzieję, zauważycie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry