- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Daria ja nadal nie umiem uwierzyć, że tyle przytyłaś. Nie widać tego. A brzuszek super:-)
Fasolinko super wyglądasz:-).
Nadalka oj faktycznie masz co dzwigać. Nic dziwnego, że Igusia nei chce wychodzić, skoro ma tam tyle miejsca;-).
To teraz mój brzuchol :-).
35/36 tydz 37/38 tydz
Pierwsze zdjęcie z przed jakiś 2 tyg, dwa kolejne z dzisiaj. Waga 76kg czyli 12kg na plusie, obw. na wysokości pępka 104cm.
Tygodnie podane wg OM/USG.
Fasolinko super wyglądasz:-).
Nadalka oj faktycznie masz co dzwigać. Nic dziwnego, że Igusia nei chce wychodzić, skoro ma tam tyle miejsca;-).
To teraz mój brzuchol :-).
35/36 tydz 37/38 tydz
Pierwsze zdjęcie z przed jakiś 2 tyg, dwa kolejne z dzisiaj. Waga 76kg czyli 12kg na plusie, obw. na wysokości pępka 104cm.
Tygodnie podane wg OM/USG.
DariaN
kosinka
Daria nie no ja Ci wierzę . Tylko sie cieszyć, że nie widać . Ja przytyłam 12 kg a naprawdę to widać, na buzi, ramionach, ostatnio też uda bardzo mi popuchły.
DariaN
kosinka ja jestem po prostu załamana tą wagą
już przed ciążą miałam mega doła bo przybrałam sobie z 5 kg ot tak (no ale zachcianki żywieniowe nocne typu lody z Mc'a i pikantny kurczakburger zrobiły swoje) teraz z wizyty na wizytę czuję się coraz gorzej a jak patrzę na zdjęcia to widzę sumo ręce ramiona, a przede wszystkim uda to dla mnie jakaś masakra i wiem doskonale wiem to że w ciąży jestem i nie powinnam się tym martwić ale czasami jest to silniejsze ode mnie :/ no cóż taka ma psychika
już przed ciążą miałam mega doła bo przybrałam sobie z 5 kg ot tak (no ale zachcianki żywieniowe nocne typu lody z Mc'a i pikantny kurczakburger zrobiły swoje) teraz z wizyty na wizytę czuję się coraz gorzej a jak patrzę na zdjęcia to widzę sumo ręce ramiona, a przede wszystkim uda to dla mnie jakaś masakra i wiem doskonale wiem to że w ciąży jestem i nie powinnam się tym martwić ale czasami jest to silniejsze ode mnie :/ no cóż taka ma psychika
No normalnie jakbyś moją karte ciąży miała;-) Zaczynałam z tą samą wagą, przed ciążą tez sobie troszkę przytyłam(tez 5 kg) i teraz tez tyle ważę, a nawet trochę wiecej bo 89kg. Dla mnie to tragedia bo to że jestem w ciąży to nie znaczy żę zaraz to zrzucę... a naprawdę strasznie się czuję z tą nadwagą i rozstępami...co się smaruję balsamem to chce mi się ryczeć no ale już na dniach mam nadzieje ze będę miała za to piękną nagrodę w osobie mojego synkanadalka, kosina piękne domki
a to dla niedowiarków hihi
pierwsza wizyta jest nie wpisana z 7 tygodnia - waga 67 kg, a teraz :Zobacz załącznik 478781
reklama
DariaN
justa jedyny plus to (odpukać) nie mam żadnego rozstępu na brzuchu ale za to celullit na udach i pośladkach to jakaś masakra no nie mówiąc już o rozmiarze biustu bo przed ciążą to 70F a teraz 75G więc
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: