reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Bez tytułu.jpg i jak mieć przy takim brzuszysku siłę? :rofl2:

nadalka:-) tak jakby opadnięty brzusio... myśle że Mała zaskoczy Cię szybciej niż myslisz;-) Powodzenia:-) no teraz to wszystkie mamy spore brzucholki, wszystkie piękne:tak:

Daria ja nadal nie umiem uwierzyć, że tyle przytyłaś. Nie widać tego. A brzuszek super:-)

Fasolinko super wyglądasz:-).

Nadalka oj faktycznie masz co dzwigać. Nic dziwnego, że Igusia nei chce wychodzić, skoro ma tam tyle miejsca;-).

To teraz mój brzuchol :-).

35/36 tydz 37/38 tydz
SDC14596.jpgSDC14603.jpgSDC14631.jpg

Pierwsze zdjęcie z przed jakiś 2 tyg, dwa kolejne z dzisiaj. Waga 76kg czyli 12kg na plusie, obw. na wysokości pępka 104cm.
Tygodnie podane wg OM/USG.

Daria nie no ja Ci wierzę :-D. Tylko sie cieszyć, że nie widać :tak:. Ja przytyłam 12 kg a naprawdę to widać, na buzi, ramionach, ostatnio też uda bardzo mi popuchły.

kosinka ja jestem po prostu załamana tą wagą
już przed ciążą miałam mega doła bo przybrałam sobie z 5 kg ot tak (no ale zachcianki żywieniowe nocne typu lody z Mc'a i pikantny kurczakburger zrobiły swoje) teraz z wizyty na wizytę czuję się coraz gorzej a jak patrzę na zdjęcia to widzę sumo ręce ramiona, a przede wszystkim uda to dla mnie jakaś masakra i wiem doskonale wiem to że w ciąży jestem i nie powinnam się tym martwić ale czasami jest to silniejsze ode mnie :/ no cóż taka ma psychika

nadalka, kosina piękne domki :)
a to dla niedowiarków hihi
pierwsza wizyta jest nie wpisana z 7 tygodnia - waga 67 kg, a teraz :Zobacz załącznik 478781
No normalnie jakbyś moją karte ciąży miała;-) Zaczynałam z tą samą wagą, przed ciążą tez sobie troszkę przytyłam(tez 5 kg) i teraz tez tyle ważę, a nawet trochę wiecej bo 89kg.:confused2: Dla mnie to tragedia bo to że jestem w ciąży to nie znaczy żę zaraz to zrzucę...:no::wściekła/y: a naprawdę strasznie się czuję z tą nadwagą i rozstępami...co się smaruję balsamem to chce mi się ryczeć:szok::szok: no ale już na dniach mam nadzieje ze będę miała za to piękną nagrodę w osobie mojego synka:tak:

DariaN- też jestem fanką ostrych kurczakburgerów tyle, że ja wolę popić shake`m truskawkowym;-)
ja przytyłam 12,5 i mówią, że moje ciało jest takie samo tylko brzuchol wielki

reklama
justa jedyny plus to (odpukać) nie mam żadnego rozstępu na brzuchu ale za to celullit na udach i pośladkach to jakaś masakra no nie mówiąc już o rozmiarze biustu bo przed ciążą to 70F a teraz 75G więc :szok::szok::szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry