reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moj Piotruś:) z om wychodzi na 22 lipca ale z usg to juz prawie 36tydz. takze gdzies 12-14 lipiec:) oby jeszcze troszke. fotki dzisiejsze DSC07780.jpgDSC07793.jpg

fasolinka :) jakis zgrabniutki okrąglutki :) 36 tydzien noo to jeszcze tydzien i bedzie donoszony :D

a ja sobie dzis zrobilam ze skarpeciątkami :D
Zdjęcie0403.jpg

Ania - aneczka - zgrabniasta z Ciebie mamuśka, heh i aż trudno uwierzyć,że to 9 miesiąc:):)
nadalko - moja Mimi też się tak samo wypycha jak nie z jednej to z drugiej strony a do tego jeszcze gdziesz przy plecach piętki wyciąga:):)
fasolinka - śliczny zgrabniaczek:)
błonka - jejjj jakie słodkie zdjęcie:)

Oj już dajcie spokój z tą zgrabością ;) Tak stanełam dziwnie po prostu. Teraz wkleje Wam drugie zdjęcie, mąz mi zrobić wieczorem (bielizna nie do koloru) no i tu dla mnie ewidentcie brzuch niżej. I porównać te dwa z rana i z teraz no to teraz opadnięty

Sory , że tak o sobie ale chyba się doszukuje hahaha :)

Fasolinko piekny brzunio:) Błonko ślicznie:)

Załączniki

• 37.jpg
    37.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 91
  • 37 (2).jpg
    37 (2).jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
Dziewczynki, wszystkie macie cudne brzuszki :)

błonka jest bardzo pogodna :)
nadalka ja też mam ciągle pupe w górze na zmianę z nóżką pod żebrem :rofl2:
Daria Twój piesek mnie rozwalił, a mąż przystojniacha! :-D
Mój Misiek wczoraj znalazł nową zabawę, ma taką myszkę bezprzewodową i jeździł mi nią po brzuchu tak dla jaj, a tu nagle okazało się, że Zosia zasuwa rączką za światełkiem z myszki :-D i my zamiast mecz oglądać i się skupić to patrzyliśmy tylko jak łapiszonek jeździł mi pod skórą. Michaś stwierdził, że Zosia przybiła mu piątkę, i że złapał ją za rączkę ;-)
Chyba pierwszy raz do niego dotarło tak mocno, bo minę miał jak na naszym ślubie hahahah :rofl2::laugh2:

Ach, ale żeby na temat - u mnie waga dzisiaj pokazała 16,5 na pełno więc tylko 0.5 przekroczyłam założony sobie limit.
hiuh! :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry