- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Jeju Nadalka a ja myślałam, że moja się wypina...wow to musi boleć co? bo moja jak wypnie cokolwiek to tak mi skórę naciąga, że to ból jest
Ania jaka Ty zgrabna jesteś cMok w brzusio dla Emilci :* mi się też wydaje, że brzuch Ci nie opadł, masz dosyć wysoka.. ale to kwestia czasu ;-)
Nadalka jaka wypinka ale mój też daje takiego czasami mam wrażenie że się przebije przez skórę no a pupe uwielbia wypinać
Nadalka jaka wypinka ale mój też daje takiego czasami mam wrażenie że się przebije przez skórę no a pupe uwielbia wypinać
Agulka2012
ania-aneczka ślicznie wyglądasz!!
nadalka ale się wypieła małą!!nieźle!
nadalka ale się wypieła małą!!nieźle!
mea-84
Ania tak nas dołować swoją zgrabnością to wręcz niehumanitarne :-)
Nadalka, o rany jaka akrobatka z Twojej Igi :-)
Nadalka, o rany jaka akrobatka z Twojej Igi :-)
nadalka u mnie też akrobatka
ostatnio wypinała to łokieć to rączkę chyba bo nie wiem w sumie i tak przesuwała i uciekała pod moim palcem
Aniu ale brzuch może ci w ogole nie opaść bo nie wszystkim opada
ale masz zgrabniutki
u mnie to normalnie patrzą na mnie jak na ufoluda bo brzuch mam jak piłka jakbym się wypchała nią
ostatnio wypinała to łokieć to rączkę chyba bo nie wiem w sumie i tak przesuwała i uciekała pod moim palcem
Aniu ale brzuch może ci w ogole nie opaść bo nie wszystkim opada
ale masz zgrabniutki
u mnie to normalnie patrzą na mnie jak na ufoluda bo brzuch mam jak piłka jakbym się wypchała nią
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ania-aneczka- no nic tylko dzieci rodzić, bo ciąża Tobie w żaden sposób nie szkodzi, wyglądasz rewelacyjnie !!!
DariaN- śliczny brzuszek, ja to spostrzegawcza jestem, masz ładny kształt paznokci :-) hehe wszystko przyuważę ;-) No a drugie zdjęcie - miodzio ;-)
nadalka- ładnie się pręży. Moja też zaczyna wystawiać nogi
DariaN- śliczny brzuszek, ja to spostrzegawcza jestem, masz ładny kształt paznokci :-) hehe wszystko przyuważę ;-) No a drugie zdjęcie - miodzio ;-)
nadalka- ładnie się pręży. Moja też zaczyna wystawiać nogi
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: