reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eve :-):-Dcos wtym jest:) wiesz co jak przymierzalam w sklepie rozowa bluzke, to jej nie kupilam bo wygladalam jak wieloryb :) a jak tam, masz juz jakies wiesci z przedszkola? my nadal czekamy na odp ze szkoly.

reklama
Wyniki dopiero 28 maja.

Ale fakt faktem nie masz duzego brzuszka. Mi tez mówią ze mały a dziecko rośnie i dobrze sie rozwja. Pamiętam jak w pierwszej ciąży kierowniczka cały czas mnie denerowowała, ze mam mały brzuch, pewnie mam małe dziecko, a córcia się spora urodziła. Więc teraz się tym w ogóle nie przejmuję :tak:

no ja w pierwszej ciazy praktycznie nie mialam brzucha. zaczal mi rosnac dopiero w 7 miesiacu a do porodu mialam taki jak teraz. przez to, ze byl malutki mialam trzecie usg( bo tu w anglii robia tylko 2 jesli wszystko jest w porzadku- jedno w 12tyg, drugie ok 20)a mi zrobili 3 ok 28tyg bo brzuch byl barzdzo maly ale nicola byla ok jesli chodzi o wymiary. a jak si urodzila to wazyla 2,870kg a wzrost ok 54cm. byla chudzinka ale szybko nadrobila, a teraz wazy juz 19kg a mierzy ponad 100cm :)
eve wlasnie widzialam zdj synusia- bedzie przystojniaczek :)

Ostatnia edycja:
Joasiah imponujący Twój brzusio:-), taka fajna kuleczka CI sie robi, mój jakiś bardziej rozlany.
21Kasia21 śliczny i malutki, chyba że rzeczywiście może na zdjęciu tylko tak wyszedł. Mój też wydaje mi sie wielki, taki jak teraz miałam z Gosią przed samym porodem! Ale ostatnio usłyszałam, że jak ja w lipcu rodze, skoro taki mały ten mój brzuch;-).
Muszę sie jakoś zmobilizować i wrzucić w końcu ten mój brzuszek:tak:

to ja się pochwale brzuszkiem z początku 31 tyg

DSC_3832b.jpg

joasiah masz taki jak ja:-) okrąglutki domek, piękny brzuś!
kasia, aiwipa wy to macie figurę jakbyście gdzieś w połowie były a nie na finiszu:-D troszkę zazdroszczę:sorry2: śliczniusie!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
SDC14543.jpgSDC14545.jpg
Oba brzuchy z dzisiaj czyli 30tyg i 0 dni :-)
Dziwnie wychodzą mi te zdjęcia. Na tym pierwszym to jakbym 2 miesiące temu zdjęcie robiła :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry