reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eve :-):-Dcos wtym jest:) wiesz co jak przymierzalam w sklepie rozowa bluzke, to jej nie kupilam bo wygladalam jak wieloryb :) a jak tam, masz juz jakies wiesci z przedszkola? my nadal czekamy na odp ze szkoly.

reklama
Wyniki dopiero 28 maja.

Ale fakt faktem nie masz duzego brzuszka. Mi tez mówią ze mały a dziecko rośnie i dobrze sie rozwja. Pamiętam jak w pierwszej ciąży kierowniczka cały czas mnie denerowowała, ze mam mały brzuch, pewnie mam małe dziecko, a córcia się spora urodziła. Więc teraz się tym w ogóle nie przejmuję :tak:

no ja w pierwszej ciazy praktycznie nie mialam brzucha. zaczal mi rosnac dopiero w 7 miesiacu a do porodu mialam taki jak teraz. przez to, ze byl malutki mialam trzecie usg( bo tu w anglii robia tylko 2 jesli wszystko jest w porzadku- jedno w 12tyg, drugie ok 20)a mi zrobili 3 ok 28tyg bo brzuch byl barzdzo maly ale nicola byla ok jesli chodzi o wymiary. a jak si urodzila to wazyla 2,870kg a wzrost ok 54cm. byla chudzinka ale szybko nadrobila, a teraz wazy juz 19kg a mierzy ponad 100cm :)
eve wlasnie widzialam zdj synusia- bedzie przystojniaczek :)

Ostatnia edycja:
Joasiah imponujący Twój brzusio:-), taka fajna kuleczka CI sie robi, mój jakiś bardziej rozlany.
21Kasia21 śliczny i malutki, chyba że rzeczywiście może na zdjęciu tylko tak wyszedł. Mój też wydaje mi sie wielki, taki jak teraz miałam z Gosią przed samym porodem! Ale ostatnio usłyszałam, że jak ja w lipcu rodze, skoro taki mały ten mój brzuch;-).
Muszę sie jakoś zmobilizować i wrzucić w końcu ten mój brzuszek:tak:

to ja się pochwale brzuszkiem z początku 31 tyg

DSC_3832b.jpg

joasiah masz taki jak ja:-) okrąglutki domek, piękny brzuś!
kasia, aiwipa wy to macie figurę jakbyście gdzieś w połowie były a nie na finiszu:-D troszkę zazdroszczę:sorry2: śliczniusie!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
SDC14543.jpgSDC14545.jpg
Oba brzuchy z dzisiaj czyli 30tyg i 0 dni :-)
Dziwnie wychodzą mi te zdjęcia. Na tym pierwszym to jakbym 2 miesiące temu zdjęcie robiła :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry