reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Doe dobre:-)
Dziewczyny super brzuszki!
! Zdjęcie0469.jpgA to mój brzuszek w 31tc

Ostatnia edycja:
reklama
Nadalka rozwaliłaś mnie z tą windą :-D. Kobiety to jednak zaradne są:-). Brzuszek super.

Agulka śliczny i mały tan brzuszek masz:-). Mój już spod żeber sie wybija.

Brzunie Brzusie:)...a po porodzie będziemy się chwalić postepami w ich zmniejszaniu?:D:D:D

Witańsko
biggrin.gif

Przygnębiona wagą (72 kg) sprawdziłam na stronie BMI dla kobiet- nie uwzględniając, ze jestem w ciąży
smile.gif

NORMA
biggrin.gif

hehehe
Na górnej granicy ale jednak...
smile.gif

http://www.bmi-kalkulator.pl/
No!
Ps: czekam na kuriera... Tron Helenki (maxi cosi) ma przyjsć... Mam nadzieję, ze Cały i Zdrowy
biggrin.gif

nadalko, sophie, agulka cudne brzusie:)
animatki - ja też sprawdziłam ten wskaźnik i też się jeszcze mieszcze w normie - ale to chyba już ostatnie podskoki przed nadwagą:):):-D

Wszystkie piękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I na pewno bedzie nam ich brakowac i tych ruchów naszych Maluszków:-:)-:)-(

wika - widzę, że Ty też smutasz się z tego powodu, ale to jest takie okrutne a zarazem naturalne, dla nas, które zdecydowałyśmy się że poprzestajemy na 2 dzieci.

Dziewczynki, brzuszki śliczne, wszystkie bez wyjątku, bo to kto w nich mieszka jest piękne :tak:

reklama
wika - widzę, że Ty też smutasz się z tego powodu, ale to jest takie okrutne a zarazem naturalne, dla nas, które zdecydowałyśmy się że poprzestajemy na 2 dzieci.

Eve, u mnie jeszcze nie do końca powiedziane, ze na dwójeczce kończymy:rofl2::rofl2:Ale to pomyślimy na poważnie z M. za jakieś 4 lata . Tak więc cień szansy na brzuszek jeszcze mam:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry