reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze rosnące lipcowe brzuszki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Patra nic dziwnego, że nie przybierasz. Z taką ilością stresów to na prawdę nie ma się czemu dziwić. Ale najważniejsze, że dziecko się dobrze rozwija. :-):tak:

Ja mam na plusie jakieś 11 kg (no może już będzie ze 12). Waga się zatrzymała, a przynajmniej mocno przystopowała. Bardzo mnie to cieszy. :-)

reklama
Zazdroszczę Wam ja mam na + już 14 kg :crazy: dostałam gigantyczny zadek...ale cóż taka uroda, brzus jak Wy w 4 miesiącu a zadek kosmiczny :baffled:

Doe - poprostu czasami jest tak, że idzie w dupcie właśnie :tak:

Po porodzie się będziemy martwić naszymi rozmiarami i wymiarami :-D

Doe, nie przejmuj się :) tak jak napisała Eve, po porodzie będziemy się martwić :) moja mama jak była ze mną w ciąży, to najwięcej urosła właśnie w dupce :) ale po porodzie bardzo szybko większość z niej zeszła :) spoooko :)

a ja to mam pewno już z +17 kg !!!
aiwpa - brzuś piękny :)
anja - z tą jelitówką to uważaj i konsultuj sie szybko z lekarzem, mnie wcześniej trzymała tydzień i chcieli mnie do szpitala wziąć !!!

moja mama w ciąży przytyła 25kg i szybko zrzuciła więc dziewczyny nie przejmujemy się. Ja na razie 9kg na plusie. teraz jej mniej bo męczy mnie zgaga więc kg nie rosną tak szybko.

oj tyłek rośnie niestety aż rozstępów dostałam :-(dobrze że da się je schować:-) no i jest +12kg...ciężko oj ciężko. Może jakiś pomysł na bolący kręgosłup???
a wasze brzuszki takie śliczne malutkie okrąglutkie :D

Ostatnia edycja:
eh staram się chodzić dużo i pobudzać krążenie w nogach bo od paru lat mam żylaki ale chyba na wiele więcej mnie nie stać :no:nie z tym bólem. Ledwo co wstaje czasem z łóżka...ale może jest na to jakiś sposób? Mój lekarz chwalił bardzo gościa od takich masaży rehabilitacyjnych ale trochę kasy mi szkoda bo to wszystko prywatnie...może przejdzie samo po porodzie jak wrócę do swojej wagi...???

reklama
Taki masazysta mógłby tu zaradzić, moja znajoma korzystała, nawet takimi plastrami ją obklejał specjalnymi, bo jej kręgosłupw stanie opłakanym, a musiała się jeszcze 1,5 roczniakiem zajmować jak była w wysokiej 2 ciąży. Była bardzoo zadowolona z efektów.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry