reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Sylwia ja uwielbiam wanny ale mam małą łazienkę i niestety nie weszła ( była wcześniej metrowa , więc lepszy brodzik w to iejsce)
ale jak kieeeeeeeddddysssss się wybuduję to poszaleję z wanną :-)
oj już dawno tak się nie moczyłam ...... ach....

ja chciałabym mieć prysznic. Nigdy nie mam czasu spokojnie się wykąpać. Ech...a czasem tak mi się śni chwila spokoju w łazience.

ja tez mam to i to....ale wybieram wanne:pPP A woli prysznic:))))))) wiec u nas to podzielone:D duza lazienka moja i dzeici a A ma mala
ale w domku to planujemy wielka wanne z masazami a`la jacuzzi ..no i mam z lazienki wyjscie na taras-wielki balkon...tam chce stolik krzeselko/lezaczek i w cieple dni bede tam po kapieli owinieta szlafrokiem...gorszyla sasiadow:DDDDDDDDDD...

Rusia, dobry plan :-)

Ja wannowiec jestem. Nie lubię długich kąpieli za często, ale tak 10 min się pogrzać - szczególnie zimą - to mus! A prysznica mi brakuje. Tzn. mam na scianie, ale to nie to samo, co wygodny, przestronny prysznic.

ja kocham wanne...tak do polezenia...pianka.sole.olejki...ale chcialabym miec tez i prysznic...najlepsze do golenia nog :-D ale prysznic taki z glebszym brodzikiem...

reklama
Ja mam płytki brodzik ale najbardziej podoba mi się taki w podłodze;)
No i znowu wymysliłam remont;-) i hicior mąż stwierdził ze basen buduje wiec jak bedzie to juz nieodwołalnie zlot u mnie!!!!!

Do góry