reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

reklama
Sylwia ja uwielbiam wanny ale mam małą łazienkę i niestety nie weszła ( była wcześniej metrowa , więc lepszy brodzik w to iejsce)
ale jak kieeeeeeeddddysssss się wybuduję to poszaleję z wanną :-)
oj już dawno tak się nie moczyłam ...... ach....

ja chciałabym mieć prysznic. Nigdy nie mam czasu spokojnie się wykąpać. Ech...a czasem tak mi się śni chwila spokoju w łazience.

ja tez mam to i to....ale wybieram wanne:pPP A woli prysznic:))))))) wiec u nas to podzielone:D duza lazienka moja i dzeici a A ma mala
ale w domku to planujemy wielka wanne z masazami a`la jacuzzi ..no i mam z lazienki wyjscie na taras-wielki balkon...tam chce stolik krzeselko/lezaczek i w cieple dni bede tam po kapieli owinieta szlafrokiem...gorszyla sasiadow:DDDDDDDDDD...

Rusia, dobry plan :-)

Ja wannowiec jestem. Nie lubię długich kąpieli za często, ale tak 10 min się pogrzać - szczególnie zimą - to mus! A prysznica mi brakuje. Tzn. mam na scianie, ale to nie to samo, co wygodny, przestronny prysznic.

ja kocham wanne...tak do polezenia...pianka.sole.olejki...ale chcialabym miec tez i prysznic...najlepsze do golenia nog :-D ale prysznic taki z glebszym brodzikiem...

reklama
Ja mam płytki brodzik ale najbardziej podoba mi się taki w podłodze;)
No i znowu wymysliłam remont;-) i hicior mąż stwierdził ze basen buduje wiec jak bedzie to juz nieodwołalnie zlot u mnie!!!!!

Do góry