reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

jejq a u mnie jutro stuknie 30tygodni.......naprawde zaczyna sie robic goraco (szkoda ze na dworze znowu mroz ;) )
trzeci trymestr jest zdecydowanie inny niz drugi, do tej pory mialam energii sporo, wygladalam ladnie, czulam sie dobrze itp, a teraz........mecze sie latwo, brzuszek ciezki i zaczynaja rozne miesnie pobolewac, a chodze jak pingwin ;D
mam nadzieje, ze maluszek nie bedzie dawal mamusi czekac za dlugo i pojawi sie w terminie :D

reklama
U nas dziś śnieżyca od rana :) Też szok, a co do poruszania się to kręgosłup boli szczególnie lędzwiowy no i kondycja już nie ta.
Jej to w takim razie mój 39 tydzień ( jeśli dotrwam ) zaczyna się 1 czerwca :)

Cześć Kochane! Jeśli zastanawiacie się czy jeszcze żyję to odpowiedź brzmi "tak", choć ostatnio na wszystko brakuje mi czasu. Pozdrawiam was bardzo serdecznie! :-* :-* :-* :-* :-*

Witam wszystkich!!!Czy któraś z Was zerknęła by do swoich wyników badań a interesuje mnie badanie MOCZU tzn KETONY bo ja dziś odebrałam wyniki i mam KETONY na (+) a napewno powinno być (-)Czy któraś z Was też miała + jak tak to co powiedział gin(ja do gina idę dopiero w czwartek a trochę się martwię tym wynikiem.Pozdrowionka :)

Witam! Ja ostatnio cały czas tak mam. Jeśli inne parametry są w porządku to nie ma czym się martwić. Czasem mogą się dostać resztki nie dopłukanego płynu do higieny intymnej!

Dzięki za odpowiedź mi pierwszy raz tak wyszło bo poprzednio ciągle(-) ale reszta wyników na moje oko ok zobaczymy co mi gin powie ale mnie uspokoiłaś pozdrowionka pa pa pa ;)

reklama
Dziewczyny robiliście badanie cmv wiecie ile kosztuje takie badanie? Ja muszę się wybrać do Płocka by to zrobić bo w Gostyninie nawet nie wiedza co to takiego. Musiałam jej tłumaczyć po 2 razy to niby mi znalazła ale mówiła, że pierwszy raz z czymś takim się spotkała powiedziała, że jedynie kobiety w ciąży te badanie wykonuja które mają jakies groźne powikłania i że niby te badanie kosztuje 270zł chyba w tym laboratorium wogóle się nie znają.

Do góry