reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

aq mnie giez ugryzl i mam banie na kostce a swedzi ze szok, posmarowałam juz wszystkim chyba a lekarka dzisiaj przy okazji powiedziała ze mascia z antybiotykiem najlepiej ;)

reklama
że z antybiotykiem to pierwsze słyszę bo to chyba że zakażenie się zrobiło...ja zazwyczaj muszę nasze alergiczne ciała potraktować sterydem jak duży odczyn - Karol po niedzielnej wycieczce na ujście Wisły miał łydkę prawie tak grubą jak moja:( zastosowałam elosom, fenistil nic nie daje...

tak... ale to od wrzesnia bedziemy szukac czegos bo teraz za duzo wyjazdow i nie mialoby to sensu...myslelismy nad plywaniem... albo konie...zobaczymy jeszcze...napewno bedzie chodzila na zajecia plastyczne...ale chcialabym tez zeby jakis sport uprawiala...

Treningi raczej nie, bo jeszcze nie wiem co Mikiego interesuje. Bardzo chciałbym, żeby nauczył się pływać, więc jak natknę sie na jakieś kursy to może spróbujemy

reklama
jak i u nas bedzie pewnie tak samo i chciałabym zeby Wojtek troche bardziej manualnie sie rozwinął w sensie rysowania bo nadal nie rysuje postaci itp tylko takie zamazane kartki ale za to ma do tego całą powieść np o statku kosmicznym co tam narysował itp.

Do góry