reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Do Cichej -;-)
Cicha sprawdz czy u Was w aptekach nie ma czegos takiego jak Linola Fett-mi to lekarz zapisal na sucha skore ale zapomialam ze to mam
teraz smarowalam od piatku i mloda ma normalnie skore piko bello :-)
Cicha sprawdz czy u Was w aptekach nie ma czegos takiego jak Linola Fett-mi to lekarz zapisal na sucha skore ale zapomialam ze to mam

ekstra!!!!!! a na długo?
na 12 dni
patrycja24berlin
Ale fajnie-to bedzie dopiero spotkanie:-)

;-) Niby sie znaja wirtualnie, bo staramy sie w miare czesto rozmawiac przez skype'a.... i Mateusz doskonale wie, z kim rozmawia, ale jednak to nie to samo, co na zywo....
Wiec nie wiem, czy jak przyjedziemy, to Matisiek nie bedzie kazal wlaczyc kompa, zeby powiedziec Dziadkowi "papa" 

Ja to sie tylko troche boje tej podrozy (szczegolnie powrotu w srodku nocy), ale - moze jak zwykle mam nerwa kompletnie bez sensu........ Postaram sie Wam cos stamtad napisac w wolnej chwili

Ja to sie tylko troche boje tej podrozy (szczegolnie powrotu w srodku nocy), ale - moze jak zwykle mam nerwa kompletnie bez sensu........ Postaram sie Wam cos stamtad napisac w wolnej chwili

patrycja24berlin
Heatherku -kobito Ty tak sie nie stresuj bo sraczke dostaniesz i co wtedy ;-);-);-)

reklama
....i wtedy juz nic gorszego nie bedzie moglo mi sie przytrafic i przestane sie denerwowac ;-);-);-);-)Heatherku -kobito Ty tak sie nie stresuj bo sraczke dostaniesz i co wtedy ;-);-);-)![]()
Podziel się: