reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Drimgirl a margaryna ma byc roztopiona czy w kostce zawsze mam z tym problem
Boziu ziemniaczki i mizeria albo mleko zsiadle slinka mi leci
No w kostce, nie roztapiaj Ja wyciągam zawsze wcześniej margarynę, aby lekko zmiękła, to lepiej się potem miksujeDrimgirl a margaryna ma byc roztopiona czy w kostce zawsze mam z tym problem
doris33
Xmamuska u mnie to musi być grane co najmniej raz na dwa tygodnie bo V tak lubi :-) a zdarza się, że i raz w tygodniu wybłaga. Ja to miałam wczoraj wielką ochotę na botwinkę ale Ukrainiec jak usłyszał to powiedział, że on nie królik i musi zjeść mięso :-) a dzisiaj to już nie odpuszczę
doris33
doris hahahaah uwielbiam jak mówisz Ukrainiec hahahaahah
Ukrainiec też bardzo to lubi :-) zawsze jak się pomyli i wstawia do polskich słów rosyjskie końcówki (po prostu odmienia wyrazy po rusku) to mu mówię: Ty Ukraińcu!! W Polsce jesteś to nie mów: dobrze, że nie ma tego wiatra tylko wiatru! To on się śmieje. I generalnie jak jestem wkurzona i go wyzwam od Ukraińców to on się nie obraża tylko się śmieje i kwituje: jakoś miałaś Polaków to Ci nie odpowiadali więc ciesz się, że na mnie trafiłaś! No kocham go!! <3
dolga nie zrobiłam zdjęcia bo moje nie wyglądało tak spektakularnie jak dreamgirl ;-) muszę jeszcze poćwiczyć
reklama
waniliowe.love