reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Ja miałam zaledwie tydzień urlopu i już zdążyłam zapomnieć, że go miałam. Czuję się jakby w ogóle go nie było. Jestem zmęczona :(

reklama
Agutek..wpsółczuje..Porzadny wypoczynek kazdemu jest potrzebny.., ale spokojnie..na macierzyńskim moze troszke sobie odbijemy..??..(jesli dzieci dadza:)

Jak będę w ciąży to mam zamiar wziąć porządne zwolnienie lekarskie i wtedy będę odpoczywać. A co należy mi się ;)

Jasne, że tak Agutek:)Ja tez zamierzam dbac o dzidziolka i siebie:)..to piękny okres w zyciu kobiety, wiec tez zamierzam delektować sie kazda chwilą:)

Dziękuję Magdalenko za odpowiedz:)..tak tez myslę..chociaż wcześniej (już mówilam Wam), ze nigdy nie wiem kiedy mam owulację, bo nigdy tego nie czuje(tak jak pisaly tu dziewczeta)..no i trwa to już z 3-4 dni

reklama
Ja miałam takie bóle w tamtym cyklu, tylko bolały mnie jeszcze plecy, tak, że nie mogłam się za bardzo schylać itp.

Do góry