reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
No mnie bolał :) ;D ;D oj oj Elżbietka czyżby... rób ten teścik bo umieramy z ciekawości
Dziewczynki fluidki nadchodzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elżbietko mnie też (nadal) boli tak jak na @ tylko już teraz w mniejszych ilościach :) Może dlatego że mam dużo ruchu dzisiaj :) Jeśli @ spóźni Ci się 5 dni to możesz zrobić test (tak jak ja) a bez wątpienia wyjdzie pozytywny :) Wierzę w to :) Czekam z niecierpliwością na dobrą wiadomość :)

Jej..Elżbietko..oby Ci sie udało..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet nie wiecie jak sie z Wami zzyłam..i to wszystko przeżywam..

Elzbietka-ja równeż trzymam kciuki za Ciebie i za Lane-bo ja w tym miesiącu odpadam-więcej fluidków Izabelki dla was :D. W piątek dostałam kolejne antybiotyki, bo mam zapalenie oskrzeli.Ale już czuję się lepiej więc powolutku wychodzę sobie na spacerki :) Trzymam na was kciuki dziewczyny ;) Dorka - to ja dołączam do Ciebie i do Lany jako testyjących w tym samym czasie :) Ale wolę najpierw całkowicie wyzdrowiec, więc starania przekładam na następny miesiąc :)

nie nie..to viwiane dołączasz do mnie...za Lane tzrymamy kciukaski juz w tym miesiacu!!!!

Zdrowieje, zdrowieje, a starania staraniami - przytulanie sie w czasie choroby nie jest zabronione,a potrafi byc strasznie mile :)
No to LANA - mam nadzieje,ze w tym miesiacu dolaczysz do Izabelki ;) ;D ;D
Dorka-a my dalej do przytulania :laugh: Tylko ja najpierw mysze moje sloneczko do lekarza zaprowadzic na zabieg. Pomijam fakt,ze ta moja brzydsza polowa chce zalozyc forum "beerboom" dla facetow ktorych kobiety przesiaduja na babyboom ;D ;D

reklama
viwiane dzięki za wsparcie i słowa otuchy. jak nie dostane @ to w końcu bede musial zrbic test. bo na dotatek biore tabletki na obiżenie prolaktyny, które w ciązy nie są wskazane...
a zaraz idziemy na kocyk sie poopalac ;)

Do góry