reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja w związku z tym ze mam meza informatyka, to moje marzenie sie po czesci spełniło, w końcu jestesmy jedno
A
Agnezzz
Gość
A ja to ciągle chciałam być kimś innym, raz lekarzem, raz prawnikiem...a teraz studiuję administrację - nudy na pudy, ale jakieś wykształcenie trzeba mieć.
A mój mężulek to też informatyk hihi
Pozdrawiam!
A mój mężulek to też informatyk hihi
Pozdrawiam!
V
viwiane
Gość
Jezu-same żony informatyków - na dobitke-mój narzeczony kończy właśnie informatyke. N Agga-a ja chciałam położnictwo albo informatyke skończyć-i w tym roku próbuje jeszcze raz na położnictwo się dostać Bo w zeszłym roku się nie dostałam. A jeśli uda mi się dostać na położnictwo-to uciekam z farmacji I takie krótkie sprostowanie-nie szkole sie na magistra farmacji tylko na technika farmacji - to jest 2 letnia szkoła którą możesz spokojnie skończyć. Na roku mamy taką fajną babkę-prawie 45 latke- spoko babka. I co? Studiuje razem z nami i dobrze się bawi. Moja siostra jest po biologii - teraz też chce isc na technika farmaceute Zapraszam gorąco-jeśli tylko chcesz.
Izabelka-daj znać co jest z teścikiem - pozytyw czy negatyw? Trzymam kciuki
Izabelka-daj znać co jest z teścikiem - pozytyw czy negatyw? Trzymam kciuki
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Izabelko ja może powtórzę tu pytanko które padło na innym forum... czy mogłabyś opisać nam jakie miałaś objawy ??? I powiedz skąd wiedziałaś (już dłuższy czas) że "nie jesteś sama" ;D
Jeszcze raz gratuluję i przesyłam stado całusków zarówno dla Ciebie jak i dla maleństwa
Jeszcze raz gratuluję i przesyłam stado całusków zarówno dla Ciebie jak i dla maleństwa
V
viwiane
Gość
Wy tu wesołe, a ja choruję - dostałam antybiotyki i siedzę w domciu pod kołuderką. czuję się fatalnie-a tu taka ładna pogoda. Izabelko- żebyś ty się tylko słonko nie rozchorowała w ciągu najbliższych 9 miesięcy. Buziaki dla wszystkich :laugh:
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Viwiane gdzie ty się tak załatwiłaś ??? Wracaj szybciutko do zdróweczka Pozdrawiam ;D
reklama