reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

Widzę, że nie tylko ja nie skończyłam wymarzonych studiów... ;)
W sumie niby nie żałuję "strasznie", ale jednak mam wrażenie jakiejś "straty"...

reklama
Ja nie mam tak dobrze :D
Mój mąż jest kierownikiem Biura Obsługi Klienta.. Szumna nazwa za którą nie idzie ani kasa ani prestiż...

A ja to ciągle chciałam być kimś innym, raz lekarzem, raz prawnikiem...a teraz studiuję administrację - nudy na pudy, ale jakieś wykształcenie trzeba mieć.
A mój mężulek to też informatyk hihi :D:D:D
Pozdrawiam!

Jezu-same żony informatyków - na dobitke-mój narzeczony kończy właśnie informatyke. N Agga-a ja chciałam położnictwo albo informatyke skończyć-i w tym roku próbuje jeszcze raz na położnictwo się dostać :) Bo w zeszłym roku się nie dostałam. A jeśli uda mi się dostać na położnictwo-to uciekam z farmacji :) I takie krótkie sprostowanie-nie szkole sie na magistra farmacji tylko na technika farmacji - to jest 2 letnia szkoła którą możesz spokojnie skończyć. Na roku mamy taką fajną babkę-prawie 45 latke- spoko babka. I co? Studiuje razem z nami i dobrze się bawi. Moja siostra jest po biologii - teraz też chce isc na technika farmaceute :) Zapraszam gorąco-jeśli tylko chcesz.

Izabelka-daj znać co jest z teścikiem - pozytyw czy negatyw? Trzymam kciuki :)

Izabelko ja może powtórzę tu pytanko które padło na innym forum... czy mogłabyś opisać nam jakie miałaś objawy ??? I powiedz skąd wiedziałaś (już dłuższy czas) że "nie jesteś sama" ;D
Jeszcze raz gratuluję i przesyłam stado całusków :) zarówno dla Ciebie jak i dla maleństwa :)

Wy tu wesołe, a ja choruję - dostałam antybiotyki i siedzę w domciu pod kołuderką. czuję się fatalnie-a tu taka ładna pogoda. Izabelko- żebyś ty się tylko słonko nie rozchorowała w ciągu najbliższych 9 miesięcy. Buziaki dla wszystkich ;) :laugh: ;)

reklama
a moze Viwiane..to osłabienie ..z innego powodu?:) ??? ??? ??? :o..wiesz..Izabelka początkowo też mówiła, ze cos sie przeziebiła:):)..a dziś..juz wie, ze jest w ciaży:)
Tego i Tobie życze..Uwazaj na siebie:)! i Dbaj!

Do góry