reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
Malinko przykro mi - ale na pewno wszystko dobrze się skończy. Nosek do góry.

Olu GRATULUJĘ :) Kolejna zafasolkowana :) Teraz ślij fluidki - przydadzą się :)

Nemezis mam nadzieję, że to faktycznie brzydki objaw docierania się - czasem faceci tak reagują na "ograniczanie ich" obrączką. Jeśli to to, to po ostrej rozmowie powinno mu przejść - gdy do niego dotrze jak Cię rani. W końcu przecież bardzo Cię kocha - i egoistę w sobie musi trochę przytłumić. Ale miłe to nie jest, faktycznie ::)

Dziewczęta - ja zaglądam do Was często ale w pracy nie mogę pisać a po pracy zwyczajnie nie mam czasu. Mam nadzieję, że niedługo mi się uspokoi i będę mogła z Wami pogadać, bo brakuje mi tego...
Ostatecznie nie będę brała Orgametrilu - zachowałam się jak spanikowana siksa, poczytałam o nim dużo i wynalazłam opinie, że uszkadza płód i jest przeciwwskazany w ciąży. Poleciałam do gina i on dla mojego świętego spokoju przepisał mi Duphaston. Bo chociaż to co wynalazłam o tamtym to bzdura, to blokady psychicznej już się nabawiłam i stwierdził, że nie warto mnie stersować. Jestem coraz bardziej zadowolona z mojego lekarza - świętą ma cierpliwość ;)
Rozpisałam się, ale to dlatego że tak rzadko mogę...
Buziaczki dla Was wszystkich - Lilith Słonko, dla Ciebie i maluszka też mocniutkie :)

Esia WIELKIE BUZIACZKI DLA CIEBIE..

A  co do brania różnych tabletek... to tak jak piszesz najważniejsza jest nasza psychika..i jej komfort... super że masz wspaniałego gina który Cie rozumie.... teraz tylko czekać na Twoje II kreseczki... czego Ci zyczę z całego serducha...

Dziękuję Axxa Kochana jesteś :)
Mój lekarz rzeczywiście jest wspaniały - nie da sobie wejść na głowę ale wykazuje dużo zrozumienia, jest ciepłym, wesołym człowiekiem i ma poczucie humoru :) Jestem wdzięczna Aletce za namiary na niego :) I jakoś tak bardziej ufam w to całe zafasolkowanie - chociaż wiem, że to potrwa, bo na razie owulacja nie wygląda tak, jak powinna. Ale teraz będzie już tylko lepiej :)
Jeszcze raz - buziaczki :) I uciekam :) Miłego weekendu dla wszystkich babeczek z bb :)

Esiu kochanie dziekuje!!! to bardzo mile :):)

Malinko ale mnie zasmucilas:( oj oby wszystko dobrze sie skonczylo!! trzeba wierzyc ze tak bedzie!wkoncu ostatnio sie ulozylo!!:) i pamietaj o dzidzi!!!
jestem z toba!!!:)

ESIA - wysyłam Ci miliony pozytywnych fluidków- nosek do góry na pewno się Wam wkrótce uda...a jak długo staracie się już?

m.a.l.i.nk.o - szczerze współczuję...wiem,że ci jest strasznie ciężko moja babcia zmarła jak byłam z moją córcią w 3 m-cu ciąży to był dla mnie szok, ale nie poddawaj sie ,wierz,że wszystko dobrze się ułoży- myśl pozytywnie, pomyśl o "szkrabie".Pozdrawiam

reklama
dziewczyny jestescie takie kochane.NIE widzialam jej jak zwykle lezy na erce.Miala wyskie cisnienie 230 na 180 szok.jak by sie wszystko ulozylo to chcielibysmy zeby pojechala na okolo 3 miesiace do senatorium

Do góry