reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

NASZE PROBLEMY!!!

reklama
mam nadzieję, ale jak tam trafiam to jestem tylko ja więc mam już wątpliwości - zaraz jednak znikam bo idę poćwiczyć!

bo tam naprawde malo osob zaglada, podejrzewam, ze trzeba by bylo po prostu umawiac sie na jakas konkretna godzine, bo kazda z nas z reguly troszke o innych porach zaglada na bb

ha- a nam z Agnezzz udalo sie pogadac;):):)..i stwierdzilyśmy, ze fajowo by było..jakbyśmy tak wszytskie wpadly..o tej samej godz..ale klawiaturka byłaby gorąca:):):)..

Wczoraj udało mi się chwilę pogadać z Margolis, Agą25 i potem również z Dorką. To jednak ciągle za mała ekipa. Musi być nas tam więcej. :D

Ja też tak bym chciała jak wy, ale ja mam na razie marne szanse żeby mieć dzidziusia. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim oczekującym :)

No ale przydałoby się w końcu by ktoś z naszej wesołej gromadki pochwalił się zafasolkowaniem! Tak dla podreperowania morale! Obyś to była Ty Viwiane! Z całego serca Ci tego życzę!

Ale ja mam marne szanse na to żeby coś mi tam zafasolkowało. Choruje sobie na PCO i od roku sie staram :( Nici z tego, ale mój narzeczony jest dobrej myśli :) Dzięki za wsparcie, będę tu z wami tak często jak to będzie możliwe :) A ja życze całej reszcie owocnego fasolkowania :) :laugh:

reklama
Do góry